Neler Yeni

Siyah Ekran Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Aydın Kılıç
abdullah abinin bi ara yaptığı 1400 tl bütçe sistemini topladım ama ekran kartı kendi kendine oyuna girdiğimde siyah ekran veriyo ve amd radeon görüntü bağdaşçıları yanıt vermeyi kesi ve bu durumda kurtuldu diyor.Ardındanda mavi ekran veriyo format attım yine geçmedi ekran kartını güncellediğimde mi oldu bilmiyorum geri driverlerini sildim baştan yükledim ama nafile doğdu düzdün açamıyodum.en son devre dışı bıraktım yani sadece görüntü veriyodu oyun açmıyodu pc nasıl yapıcam nolur yardım edin nereye gitsem elim boş döndüm çok ümitli toplamıştım bilgisayarım olcak diye ilk günler baya oyu oynuyodum pubg lite falan sorna bu başıma geldi yardım edin nolur şimdiden sağolun <3

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
2.el :)

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
abdullah abinin bi ara yaptığı 1400 TL bütçe sistemini topladım ama ekran kartı kendi kendine oyuna girdiğimde siyah ekran veriyo ve amd radeon görüntü bağdaşçıları yanıt vermeyi kesi ve bu durumda kurtuldu diyor.Ardındanda mavi ekran veriyo format attım yine geçmedi ekran kartını güncellediğimde mi oldu bilmiyorum geri driverlerini sildim baştan yükledim ama nafile doğdu düzdün açamıyodum.en son devre dışı bıraktım yani sadece görüntü veriyodu oyun açmıyodu PC nasıl yapıcam nolur yardım edin nereye gitsem elim boş döndüm çok ümitli toplamıştım bilgisayarım olcak diye ilk günler baya oyu oynuyodum PUBG lite falan sorna bu başıma geldi yardım edin nolur şimdiden sağolun <3
linkini atamısın?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
yeni ekran kartı alın. bariz bir sıkıntı var.

Top Bottom