smithblacksmith
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,092
- İsim
- Samet Demirci
Merhaba,
Dolar 9₺ oldu.
Bu konuda amacım siyaset değil zaten herkes artık neyin ne olduğunu biliyor.
Şuan bizi yönetenler zamanında iyi işler yapmış olsa da artık farklı işler peşindeler.
Doların bu denli artması, havalimanını yıkıp yenisini yapmak, "itibardan tasarruf olmaz" diyip lüks bir hayat yaşamaları, vatandaşa gelince "porsiyonları küçültün" demeleri.
Deprem, sel, yangın olunca vergiler yetmezmiş gibi IBAN atıp para istemeleri.
Atamızın kurduğu fabrikaların satılması, kapatılması, özel şirketlere devredilmesi.
Her şey pahalılaşıyor.
Peki seçim vakti yaklaşıyor, diğerleri de pek farklı durmuyor.
Umarım konu kaldırılmaz da burada bir beyin fırtınası yaparak ülke için fikir paylaşımı yaptığımız güzel bir konu olur.
Ben İmamoğlu' na güvenmekle güvenmemek arasında kararsızım.
Geldiğinde insanlara süt dağıtıp, çocuk parası verdi, kar yağdığında işimle evim arasında yollarda kar yoktu öyle temiz çalışılmıştı.
Diğer yandan otobüs fiyatlarının artırılması ve bazı güzergahların kaldırılması ( bu düşünülerek yapıldıysa sinsi bir hareket)
Zaten 2.60₺ olan otobüs 4₺ oldu bir de güzergahlar kalkınca insanlar gitmek istediği yere 2 vesayet gidecek haliyle 8₺ ödeyecek.
Bunun dışında belediye başkanıyken Beylikdüzünde bir sürü rezidansının olması.
Güvenmek istiyorum.
Mansur Yavaşı araştırdım bayağı beğendim yaptığı işleri fakat o da aday olmuyor.
Akşener güvenilir değil, her partiden aday oldu neredeyse, ayrıca zamanında - akpye oy veren- vatandaşlara hakaret etmişti (aradım bulamadım kaldırılmış)
Geçenlerde de yaşlı bir amcaya bağırmıştı sırf amca fikrini belirttiği için.
Ali Babacan var ekonomist, zamanında da bildiğim kadarıyla iyi işler yapmış ve saygılı düzgün birine benziyor.
Ahmet davutoğlu var eski akpyi savunuyor, kovulduğunu söylüyor ama eskiden meydana çıkıp konuşmamışken şimdi akpnin değiştiğini söylüyor. Güvenilir gelmedi
DOLAR 9₺ olmuşken bence fikir alışverişi yapmak gerekli.
Sizin gözlemlediğiniz olumlu- olumsuz neler var biz kime oy vereceğiz kardeşim?
Dolar 9₺ oldu.
Bu konuda amacım siyaset değil zaten herkes artık neyin ne olduğunu biliyor.
Şuan bizi yönetenler zamanında iyi işler yapmış olsa da artık farklı işler peşindeler.
Doların bu denli artması, havalimanını yıkıp yenisini yapmak, "itibardan tasarruf olmaz" diyip lüks bir hayat yaşamaları, vatandaşa gelince "porsiyonları küçültün" demeleri.
Deprem, sel, yangın olunca vergiler yetmezmiş gibi IBAN atıp para istemeleri.
Atamızın kurduğu fabrikaların satılması, kapatılması, özel şirketlere devredilmesi.
Her şey pahalılaşıyor.
Peki seçim vakti yaklaşıyor, diğerleri de pek farklı durmuyor.
Umarım konu kaldırılmaz da burada bir beyin fırtınası yaparak ülke için fikir paylaşımı yaptığımız güzel bir konu olur.
Ben İmamoğlu' na güvenmekle güvenmemek arasında kararsızım.
Geldiğinde insanlara süt dağıtıp, çocuk parası verdi, kar yağdığında işimle evim arasında yollarda kar yoktu öyle temiz çalışılmıştı.
Diğer yandan otobüs fiyatlarının artırılması ve bazı güzergahların kaldırılması ( bu düşünülerek yapıldıysa sinsi bir hareket)
Zaten 2.60₺ olan otobüs 4₺ oldu bir de güzergahlar kalkınca insanlar gitmek istediği yere 2 vesayet gidecek haliyle 8₺ ödeyecek.
Bunun dışında belediye başkanıyken Beylikdüzünde bir sürü rezidansının olması.
Güvenmek istiyorum.
Mansur Yavaşı araştırdım bayağı beğendim yaptığı işleri fakat o da aday olmuyor.
Akşener güvenilir değil, her partiden aday oldu neredeyse, ayrıca zamanında - akpye oy veren- vatandaşlara hakaret etmişti (aradım bulamadım kaldırılmış)
Geçenlerde de yaşlı bir amcaya bağırmıştı sırf amca fikrini belirttiği için.
Ali Babacan var ekonomist, zamanında da bildiğim kadarıyla iyi işler yapmış ve saygılı düzgün birine benziyor.
Ahmet davutoğlu var eski akpyi savunuyor, kovulduğunu söylüyor ama eskiden meydana çıkıp konuşmamışken şimdi akpnin değiştiğini söylüyor. Güvenilir gelmedi
DOLAR 9₺ olmuşken bence fikir alışverişi yapmak gerekli.
Sizin gözlemlediğiniz olumlu- olumsuz neler var biz kime oy vereceğiz kardeşim?