Neler Yeni

Siyaset ve Türevi Konular Hakkında

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Merhaba.
Katıldığım süreden beri sürekli siyaset veya benzer içerikli konular görüyorum. Gerçek hayatta bir şey bilmeyen ki buna ben de dahilim pek çok kişi sol ya da sağ haber ve eleştiri kanallarından aldığı bilgileri önümüze sunuyor veya insanlar, tuttuğu tarafı savunmaya çalışıyor. Evet siyaset hayatın bir parçasıdır ama ben bir teknoloji forumunda bu tür konuların keskin sınırlarla olmaması oluyorsa da ayrıca bir kategori açılmasını daha uygun görüyorum. Zira böyle konular açıldıkça taraflar ön plana çıkmakta ve insanlar tartışmakta.
Teşekkürler.

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bende bu konuda görüşlerimi yazmayı çok isterim ama büyük bir kaos ortamı olacaktır. Yine de açılsa güzel olur.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Doğru düşünceler.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Malesef seviyeli tartışma olmadığından dolayı konular direk sapıtıyor, katılıyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,933
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Siyaset yasak değildir. Eğer tartışmayı beceremiyorsanız bu kuralların değil tartışamayanların suçudur, hatayı kendinizde aramanız gerek.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Merhaba.
Katıldığım süreden beri sürekli siyaset veya benzer içerikli konular görüyorum. Gerçek hayatta bir şey bilmeyen ki buna ben de dahilim pek çok kişi sol ya da sağ haber ve eleştiri kanallarından aldığı bilgileri önümüze sunuyor veya insanlar, tuttuğu tarafı savunmaya çalışıyor. Evet siyaset hayatın bir parçasıdır ama ben bir teknoloji forumunda bu tür konuların keskin sınırlarla olmaması oluyorsa da ayrıca bir kategori açılmasını daha uygun görüyorum. Zira böyle konular açıldıkça taraflar ön plana çıkmakta ve insanlar tartışmakta.
Teşekkürler.
Ben'im Baltazar'ım 😘

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Siyaset yasak değildir. Eğer tartışmayı beceremiyorsanız bu kuralların değil tartışamayanların suçudur, hatayı kendinizde aramanız gerek.
Hocam ayrı bir kategori açmanız mümkün mü?

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
@Furkan Aslan onun türkiyeyi eleştiren bir konusu vardı ve 2 partiye ağır hakaretler etmişti hala nasıl ban yemedi onu düşünüyorum

Top Bottom