Sizce 24 Temmuz'da ETH 2.0 Gelirse Ekran Kartı Fiyatları Kaç TL Olur?

ismail uyar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
Evet arkadaşlar sizce eth 2.0 24 temmuzda gelirse ekran kartı fiyatları KAÇ ₺ olur fikirlerinizi belirtirseniz (Örn. GTX 1650 süper (Sıfır) 2500-3000 arası olabilir atıyorum
(Benim kendi fikrim GTX kartlar çok düşecek rtx 2000-3000 serisinde 1500-3000TL arası düşüş bekliyorum ) (YTD)

Geçen ayda olduğu gibi yine ertelenir ):

ya bence normal fiyatlarına gelmez de gtx 1650 super yi bi 1400tl ye de görmeyi istemezmiyiz beee

2022 ocak ayı gibi (eth( madencilik biticek. Tamamen rahatlama için o tarihi düşünüyorum ben.

24 Temmuzu geçtim önümüzdeki 1 yıl içinde gelirse iyi.

Madenciliğin sonu yok bu arada bunu direkt söyleyeyim, fiyatlar bence çip fabrikaları üretimi artırınca düzelecek. Daha hafta sonu ethereum kazan biriyle konu hakkında konuştum o da aynısını dedi hatta birkaç gün önce 2 tane 3080 almış. Bitmez artık, ethereum bitse başkasını kazarlar. Sistemi oturtanlardan bahsediyorum.

24 Temmuzu geçtim önümüzdeki 1 yıl içinde gelirse iyi.
Knk illaki gelecek tek bı bizim ülke isyan etmiyor bütün ülkeler isyan ediyor bunun farkında Nvidia ve AMD egerki bu 4-5aya kadar çıkarmassa stok sorunu problemini Çinli firmalar olaya el atacak gibi kendi ekran kartlarını üretmeye başladı (Örn. GAİNWARD)

Geri