jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,868
sana demiyorum kankamHocam nvidia dan amd ye geçtim ben fanboyluk felan yapmıyorum 3060 sattım nvidia dediğiniz gibi bu fiyatlarada alamam zaten
sana demiyorum kankamHocam nvidia dan amd ye geçtim ben fanboyluk felan yapmıyorum 3060 sattım nvidia dediğiniz gibi bu fiyatlarada alamam zaten
vallahi hocam hiç bir şeyin fanboyu olmamanızı öneriyorum işimize ne geliyorsa onu alıyoruz ben full amd kullandım hayatım boyunca ama nvidia güzel bir fiyatta güzel bir kart çıkarırsa neden almayayım teknolojik olarak çok iyi sonuçtaYok anlıyorum hocam ben zaten konuyu pek anlamadım ve uğraştırıcı bir konu amd fanboyu olacağım ama![]()
vallahi hocam hiç bir şeyin fanboyu olmamanızı öneriyorum işimize ne geliyorsa onu alıyoruz ben full amd kullandım hayatım boyunca ama nvidia güzel bir fiyatta güzel bir kart çıkarırsa neden almayayım teknolojik olarak çok iyi sonuçtaamd de kendini geliştirsin rekabet olsun yine bizim işimize gelsin.
fp olarak öyle evet.Hocam amd den daha fazla katkı gördüm şuana kadar bakacak olursakta işlemci amd daha iyi ekran kartıda f/p
ekran kartından bahsediyorum ben hocam oyun oynayan birinin intel işlemci almasını aklım almaz zaten.İşlemci intel alan arkadaşlarımın işlemcileri 100 derece pc kapatma gibi sorunları felan oluyordu amd buradada avantajlı hem sistem dizme konusunda önüde açık
hocam vallahi bana göre şöyledirekran kartı olarakta inteli tokatlıyoruz hocam![]()
Ben o kadar detaylı bakmıyorum hocam işime yarıyacak kadar biliyorumhocam vallahi bana göre şöyledir
giriş seviyede intel en iyisi , orta seviye amd en iyisi , yüksek seviye nvidia en iyisi
intel b580 ile BENCE harikalar yarattı ekran kartında.
Ben o kadar detaylı bakmıyorum hocam işime yarıyacak kadar biliyorum![]()
4070tis alacaktım en baştada 26-27k idi o aralar onun yerime 21k ya 7800xt çözdümişte o yüzden diyorum fanboyluk kötü diye işine geleni al hocam bende senin yerinde olsam bende amd alırım nvidia böyle fiyatlar ile çıkış yaparsa tercih etmem.