Bu teori bilim insanlarının bir ara gök yüzünde çok uzakta çok parlak bir ışık görmesi ile ortaya atılıyor. Quasar desen değil,nötron yıldızı desen değil, geriye ak delik kalıyor ki bence mantıklı"Bence gerçek" demişsin, nedenini de açıklasana?
Bencede kara delik gibi bir yok edicinin bir zıttı olmalıFikirsel yönden bakıldığında mantıklı fakat bilimsel olarak karışık bir durum. Zamanında çok araştırmıştım. Kesin kanıtlar sunulmasa da ben varlığına inanıyorum diyebilirim
Değil.Bildiğiniz gibi beyaz delik diye bir teori var. Bilmeyenler için kısaca kara deliğin zıttı. Sizce gerçek mi yoksa değil mi. Bence gerçek
Kara deliğe çekilen her şey yok oluyor bence. Yani biryere gittiği filan yoktur.Kara delik gerçek ise o da gerçek olmalı bence. Kara deliğin çektiği cisimler nereye gidiyor.
Maddenin sakımı kanunu çöp olur o zaman. Yani hiçbir madde vardan yok, yoktan var olamaz kanunu.Kara deliğe çekilen her şey yok oluyor bence. Yani biryere gittiği filan yoktur.
(Benim teorim)
Belkide keşfetmediğimiz kanunlar vardır ?Maddenin sakımı kanunu çöp olur o zaman. Yani hiçbir madde vardan yok, yoktan var olamaz kanunu.