Sizce beyaz delikler gerçek mi?

Türk DRK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
927
Bildiğiniz gibi beyaz delik diye bir teori var. Bilmeyenler için kısaca kara deliğin zıttı. Sizce gerçek mi yoksa değil mi. Bence gerçek

• Beğen
Reaksiyonlar: memz
Solucan delikleri gerçek mi?

Kara delik gerçek ise o da gerçek olmalı bence. Kara deliğin çektiği cisimler nereye gidiyor.

• Beğen
Gerçek diyelim ne göre, değil diyelim neye göre?
Kaynak belirterek tartışılmalı bu konu.

• Beğen
"Bence gerçek" demişsin, nedenini de açıklasana?

• Beğen
"Bence gerçek" demişsin, nedenini de açıklasana?
Bu teori bilim insanlarının bir ara gök yüzünde çok uzakta çok parlak bir ışık görmesi ile ortaya atılıyor. Quasar desen değil,nötron yıldızı desen değil, geriye ak delik kalıyor ki bence mantıklı

Fikirsel yönden bakıldığında mantıklı fakat bilimsel olarak karışık bir durum. Zamanında çok araştırmıştım. Kesin kanıtlar sunulmasa da ben varlığına inanıyorum diyebilirim

Fikirsel yönden bakıldığında mantıklı fakat bilimsel olarak karışık bir durum. Zamanında çok araştırmıştım. Kesin kanıtlar sunulmasa da ben varlığına inanıyorum diyebilirim
Bencede kara delik gibi bir yok edicinin bir zıttı olmalı

Kara delik gerçek ise o da gerçek olmalı bence. Kara deliğin çektiği cisimler nereye gidiyor.
Kara deliğe çekilen her şey yok oluyor bence. Yani biryere gittiği filan yoktur.
(Benim teorim)

Kara deliğe çekilen her şey yok oluyor bence. Yani biryere gittiği filan yoktur.
(Benim teorim)
Maddenin sakımı kanunu çöp olur o zaman. Yani hiçbir madde vardan yok, yoktan var olamaz kanunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,914
Üyeler
184,533
Son üye
EKa55
Geri