Neler Yeni

Sizce Bu Hesap Alınır Mı

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Ben de 2 seneye yakın oynuyorum. Bi tık fazla geldi bana

En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,540
İsim
Eren
Selamlar. Bu ilandaki köyü pazarlıkla 500'e almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyata eder mi? Yok bu oyuna bu para verilmez demeyin.

Supercell ID bağlantısı bulunuyor hesabın. Satıcı toplamda 38 başarılı satış yapmış. Sizce güvenmeli miyim?

İlan: https://www.oyunfor.com/ilanlar/clash-of-clans/account/android/th-13-full-koy-866982
satıcı güvenilir gibi fakat bence bu kadar eski ve unutulmak üzere olan bir oyuna 500 tl yatırmak bana mantıksız geliyor

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
zaten hesap fullenmiş oyunun amacı gelişmek bence full hesap almak saçma clash royale de alınması daha iyi mesela veya brawl stars da ama clash of clans da uzun sürsede baştan değilde 11. seviye belediye binası falan alırdım ben

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
satıcı güvenilir gibi fakat bence bu kadar eski ve unutulmak üzere olan bir oyuna 500 TL yatırmak bana mantıksız geliyor
Pazarlıkla 450lere de çekebilirim.
Hocam şu an th 12 ful köyüm var. 1 haftaya th13'e basacaktım, th 14 fragmanı geldi.
Tam oyunu bitirmeye yaklaşıp bitirememekten sıkıldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten hesap fullenmiş oyunun amacı gelişmek bence full hesap almak saçma clash royale de alınması daha iyi mesela veya brawl stars da ama clash of clans da uzun sürsede baştan değilde 11. seviye belediye binası falan alırdım ben
th 14 geliyor.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Pazarlıkla 450lere de çekebilirim.
Hocam şu an th 12 ful köyüm var. 1 haftaya th13'e basacaktım, th 14 fragmanı geldi.
Tam oyunu bitirmeye yaklaşıp bitirememekten sıkıldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

th 14 geliyor.
zaten oyun hep gelişicek hesabı asla bitiremeyeceksin bende var bb12 saldım ama yaptığım tek şey depoları toplayıp her gün 1 tane duvar basmaktı coc da bi klan savaşı eğlenceli bide tanıdıklar varsa klan kuruyorsun o eğlenceli ama şuan oynayan kimse yok

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten oyun hep gelişicek hesabı asla bitiremeyeceksin bende var bb12 saldım ama yaptığım tek şey depoları toplayıp her gün 1 tane duvar basmaktı coc da bi klan savaşı eğlenceli bide tanıdıklar varsa klan kuruyorsun o eğlenceli ama şuan oynayan kimse yok
Çevremde oynayan bir ekip bulunuyor.
Hep beraber klan savaşı/lig savaşı yapmak eğlenceli oluyor.

Yıkık

80+
Hocam 38 satış yapmış ve satıcı profiline gelen yorumlar olumlu. Oyunfor'a güvenemedim bir tek. Sizce Oyunfor.com güvenilir midir?
oyunfor 'dan ben az önce alışveriş yaptım. kanka meğersem eskiden kullandığım siteymiş. eski bir site ama işi ilerletmişler. sıkıntı kesinlikle yaşamazsın. dediğim gibi şirket, oyunların ana satıcısı bunlar. edit: oyunfor.com için dedim satıcıyı bilmiyorum.

Son düzenleme:

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
oyunfor 'dan ben az önce alışveriş yaptım. kanka meğersem eskiden hesaplarımı sattığım siteymiş, eski bir site ama işi ilerletmişler. sıkıntı kesinlikle yaşamazsın. dediğim gibi şirket, oyunların ana satıcısı bunlar. edit: oyunfor.com için dedim satıcıyı bilmiyorum.
Hocam çok teşekkürler bilgilendirme için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,998
Üyeler
160,921
Son üye
grrqusuu
Top Bottom