Neler Yeni

Sizce bu koltuk markalarından hangisini tercih etmeliyim? Hawk vs XDrive

Rahatlık, kalite ve uzun ömürlü olarak hangisini tercih etmeliyim?

• Oy kullanan toplam üye
    17

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Bütçe
1400
Merhaba arkadaşlar. Benim boyum 1.68 ve yeni bir koltuk almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda XDrive 15'li veya Sancak modeli yada Hawk kumaş modellerinden birini almayı düşünüyorum. Hawk'ın sırt kısmı daha uzun benim boyumda kısa sizce rahatsız eder mi? İstanbul, Zeytinburnu'ndayım havalar sıcak oluyor ama 35 dereceyi geçmiyor sizce deri çok terletir mi? PC'de ortalama günde 6 saat vakit geçiriyorum. Önemli olan uzun ömürlü olması ve rahat olması. Şuanda HAWK koltuklarında indirim var ve kuponla 1480 TL'ye geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu koltuk bu fiyatlara değer mi?

@Selman Karaa

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Merhaba arkadaşlar. Benim boyum 1.68 ve yeni bir koltuk almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda XDrive 15'li veya Sancak modeli yada Hawk kumaş modellerinden birini almayı düşünüyorum. Hawk'ın sırt kısmı daha uzun benim boyumda kısa sizce rahatsız eder mi? İstanbul, Zeytinburnu'ndayım havalar sıcak oluyor ama 35 dereceyi geçmiyor sizce deri çok terletir mi? PC'de ortalama günde 6 saat vakit geçiriyorum. Önemli olan uzun ömürlü olması ve rahat olması. Şuanda HAWK koltuklarında indirim var ve kuponla 1480 TL'ye geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu koltuk bu fiyatlara değer mi?

@Selman Karaa
Hawk koltuğunu bizzat deneme fırsatım oldu. Oldukça rahat. Arkadaşımda uzun zamandır kullanıyor oldukça memnun. Diğer koltuklar hakkında bir bilgim yok.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hawk koltuğunu bizzat deneme fırsatım oldu. Oldukça rahat. Arkadaşımda uzun zamandır kullanıyor oldukça memnun. Diğer koltuklar hakkında bir bilgim yok.
Çok teşekkür ederim. Peki denemiş birisi olarak benim boyum ile uygun olur mu sizce?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

mirigo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Miraç Özyurt
Xdrive kullanıyorum memnunum fakat Hawkı hiç kullanmadım. Yayıncıların bazılarında görüyorum bence indirim varsa Hawk ta deneyebilirsin.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xdrive kullanıyorum memnunum fakat Hawkı hiç kullanmadım. Yayıncıların bazılarında görüyorum bence indirim varsa Hawk ta deneyebilirsin.
Çok teşekkürler. Sizce terletme sorunu büyük bir sorun mu?

mirigo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Miraç Özyurt
Çok teşekkürler. Sizce terletme sorunu büyük bir sorun mu?
Yaz ayları için cidden büyük bir sorun. Koltuğu almadan önce izlediğim videolarda değinenler vardı ben pek terlerim diye düşünmedim. Fakat yaz aylarında terletiyor.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Bence hawk ama biraz terletebilir

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Hawk ve XDrive piyasada ki en iyi koltukları yapıyolar sanırım ben olsam XDrive alırdım.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Bence bir sorun olmaz fakat eminde değilim aramızda yaklaşık 10 cm var.
Kusura bakmayın araştırmaya devam ediyorum da. İnternette okuduğum yorumlara göre sırt kısmının geride olduğunu ve oyun oynarken yaslanamadıklarını söyleyenler var. Siz denemiş biri olarak böyle bir sorunla karşılaştınız mı?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kusura bakmayın araştırmaya devam ediyorum da. İnternette okuduğum yorumlara göre sırt kısmının geride olduğunu ve oyun oynarken yaslanamadıklarını söyleyenler var. Siz denemiş biri olarak böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
Normal bir sandalyede de öyle değil midir zaten? O konu hakkında bilgim yok maalesef.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
XDrive kullanıyorum kaliteli koltuk ama Hawk da iyidir

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hawk modellerinde sorunlu ürün yollanabiliyor mesela koltukta bir sorun var inceleyen kişiler bundan bahsediyor firma sorunu düzeltiyor ama sorunlu olarak ürettikleri modelleri bir şekilde elden çıkarmaları gerektiği için mecburen satıyorlar elinize en güncel sorunsuz tasarımı mekanizması vs tamamlanmış bir model geçeceğinin garantisi olsa düşünmeden alın derim

Top Bottom