Peki sorunlu ürün elime ulaştığında karşıma alabileceğim iade, değişim gibi çözümler sunabilecek bir firma mı? Bilginiz var mı? İnternetten okuduğum kadarıyla genelde garantisi ve satış sonrası desteğin iyi olduğu söyleniyor.Hawk modellerinde sorunlu ürün yollanabiliyor mesela koltukta bir sorun var inceleyen kişiler bundan bahsediyor firma sorunu düzeltiyor ama sorunlu olarak ürettikleri modelleri bir şekilde elden çıkarmaları gerektiği için mecburen satıyorlar elinize en güncel sorunsuz tasarımı mekanizması vs tamamlanmış bir model geçeceğinin garantisi olsa düşünmeden alın derim
Bende Şikayetvar'ın yalancısıyım araştırmak lazımPeki sorunlu ürün elime ulaştığında karşıma alabileceğim iade, değişim gibi çözümler sunabilecek bir firma mı? Bilginiz var mı? İnternetten okuduğum kadarıyla genelde garantisi ve satış sonrası desteğin iyi olduğu söyleniyor.
Çok teşekkürler. Zaten sipariş etmeyi düşünüyorum da tek sıkıntım koltuk büyük ve içinde kaybolurum rahat edemem diye korktum. O yüzden fikir sahibi olmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim.(İnternet Kafede) XDrive kullandım çok kez acayip terletiyor hele popo kısmı daha çok şortumda iz bile çıkmışlığı var (farkında olmadan bide o şortla dolaşmıştım) tavsiyem hawk kumaş olduğu için terletmez,rahatlığı falanda iyi yorumlarına göre.Şu isim yazdırma özelliğide çok güzel bana göre.