Neler Yeni

Sizce bu koltuk markalarından hangisini tercih etmeliyim? Hawk vs XDrive

Rahatlık, kalite ve uzun ömürlü olarak hangisini tercih etmeliyim?

• Oy kullanan toplam üye
    17

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
Xdrive

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,524
İsim
Dontaçhi kâfi.
At Avrat Hawk.

Gerçekten kaliteli ve rahat koltuklar üretiyorlar. Türkiye'de yaşadığımızı var sayarsak kumaş koltuk tercih etmek çok daha iyi bir tercih olacaktır deriye oranla.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Hawk modellerinde sorunlu ürün yollanabiliyor mesela koltukta bir sorun var inceleyen kişiler bundan bahsediyor firma sorunu düzeltiyor ama sorunlu olarak ürettikleri modelleri bir şekilde elden çıkarmaları gerektiği için mecburen satıyorlar elinize en güncel sorunsuz tasarımı mekanizması vs tamamlanmış bir model geçeceğinin garantisi olsa düşünmeden alın derim
Peki sorunlu ürün elime ulaştığında karşıma alabileceğim iade, değişim gibi çözümler sunabilecek bir firma mı? Bilginiz var mı? İnternetten okuduğum kadarıyla genelde garantisi ve satış sonrası desteğin iyi olduğu söyleniyor.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki sorunlu ürün elime ulaştığında karşıma alabileceğim iade, değişim gibi çözümler sunabilecek bir firma mı? Bilginiz var mı? İnternetten okuduğum kadarıyla genelde garantisi ve satış sonrası desteğin iyi olduğu söyleniyor.
Bende Şikayetvar'ın yalancısıyım araştırmak lazım

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
(İnternet Kafede) XDrive kullandım çok kez acayip terletiyor hele popo kısmı daha çok şortumda iz bile çıkmışlığı var (farkında olmadan bide o şortla dolaşmıştım) tavsiyem hawk kumaş olduğu için terletmez,rahatlığı falanda iyi yorumlarına göre.Şu isim yazdırma özelliğide çok güzel bana göre.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
(İnternet Kafede) XDrive kullandım çok kez acayip terletiyor hele popo kısmı daha çok şortumda iz bile çıkmışlığı var (farkında olmadan bide o şortla dolaşmıştım) tavsiyem hawk kumaş olduğu için terletmez,rahatlığı falanda iyi yorumlarına göre.Şu isim yazdırma özelliğide çok güzel bana göre.
Çok teşekkürler. Zaten sipariş etmeyi düşünüyorum da tek sıkıntım koltuk büyük ve içinde kaybolurum rahat edemem diye korktum. O yüzden fikir sahibi olmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim.

Top Bottom