Yardım SİZCE BU MONİTÖR Alınır mı?

bende bunu merak ettigim için konu açtım özellik olarak gayet iyi bir monitör tam fp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende abdullah abinin hikayesinde gördüm
valla baktım tükenmeden al 300tl düşmüş fiyatı
güzel monitör bi sorun olursa hemen iade edersin zaten tükenmeden al

Özeliklerinin hakkını veriyorsa alınır ghosting falan yoksa ayakları sağlamı açaba ama fiyatı çok iyi.

Gerçekten 0.5ms panelse zerre ghosting olmaz. Mikroskopla bakıp 100x yavaşlatman lazım. farketmen için. 3MS laptoplarda gram ghostingi farkedemiyorum.

Gerçekten 0.5ms panelse zerre ghosting olmaz. Mikroskopla bakıp 100x yavaşlatman lazım. farketmen için. 3MS laptoplarda gram ghostingi farkedemiyorum.
ips glow ne demek oluyor

Özeliklerinin hakkını veriyorsa alınır ghosting falan yoksa ayakları sağlamı açaba ama fiyatı çok iyi.
ips glow ne demek oluyor

Son düzenleme:
Sadece siyah ekranda giriye kaçan ışık izleri sızmadan farklıdır.

Sen yine de aynı monitörü amazondan bulmaya çalış iade de sıkıntı çıkmasın. Belkide ucuz olma sebebi çoğunda ya sızma vardır iade olmuştur tekrar piyasaya falan sürülmüştür bilemiyorum amazondan al.

Sadece siyah ekranda giriye kaçan ışık izleri sızmadan farklıdır.

Sen yine de aynı monitörü amazondan bulmaya çalış iade de sıkıntı çıkmasın. Belkide ucuz olma sebebi çoğunda ya sızma vardır iade olmuştur tekrar piyasaya falan sürülmüştür bilemiyorum amazondan al.
satıcı hepsiburada öyle bir sıkıntı çıkabilirmi

valla baktım tükenmeden al 300tl düşmüş fiyatı
güzel monitör bi sorun olursa hemen iade edersin zaten tükenmeden al
yorumları beni biraz korkuttu açıkçası 5 ölü piksel olmadan iade edilmiyormuş kutusu açılıncada iade edilemiyormuş bide sanırım ips glow varmış

yorumları beni biraz korkuttu açıkçası 5 ölü piksel olmadan iade edilmiyormuş kutusu açılıncada iade edilemiyormuş bide sanırım ips glow varmış

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,372
Üyeler
184,438
Son üye
m1n3rv3
Geri