Neler Yeni

Sizce bu şarkı nasıl olmuş? (@DJ. Mic Check)

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Şarkı bu. @DJ. Mic Check in ilk şarkı denemesini nasıl buldunuz, düşünceleriniz, yorumlarınız neler?

ÖNEMLİ NOT : Hiçbir çıkar vb. olmayıp reklam amaçlı değil, @DJ. Mic Check arkadaşımın ricası üzerine sizlerin de yorumu için açtım konuyu, lütfen yanlış anlaşılmasın.
@Daffy but sad 'e de ayrıca teşekkür ediyor :D

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,295
İsim
Hakan
Ryhmeları beğendim, kafiye ve söz dizilimi bence gayeti iyi lirikler de iyi bir anlam var en azından.
Beat'i buna biraz hareketli buldum ve Beat biraz sözleri baskılıyor, daha trap vari bir Beat gibi bence.
Beğendim Bence Dinlenir güzel parça.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryhmeları beğendim, kafiye ve söz dizilimi bence gayeti iyi lirikler de iyi bir anlam var en azından.
Beat'i buna biraz hareketli buldum ve Beat biraz sözleri baskılıyor, daha trap vari bir Beat gibi bence.
Beğendim Bence Dinlenir güzel parça.
Ben de bir tek beatten dolayı eleştirdim zaten :D
Amatör bir denemeye göre iyi ama yine de.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Her ne kadar rap tarafına uzak olduğumdan dolayı pek sağlıklı bir inceleme yapamayacağım ama yine de kendi görüşlerimi belirtmek istiyorum. İlk deneme için kötü değil, beat'i beğenmedim ama bu tamamen kişisel bir olay olduğu için şarkıya kötü diyemem. Sözlerin içeriğine pek dikkat etmedim ama vokaller düşük kalıyor müziğe göre. Daha güçlü bir vokalle çok daha iyi olur şahsen.

En İyi Cevap
1
Beat sözleri bastırıyor onun dışında beğendim eline sağlık (y)

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şarkı bu. @DJ. Mic Check in ilk şarkı denemesini nasıl buldunuz, düşünceleriniz, yorumlarınız neler?

ÖNEMLİ NOT : Hiçbir çıkar vb. olmayıp reklam amaçlı değil, @DJ. Mic Check arkadaşımın ricası üzerine sizlerin de yorumu için açtım konuyu, lütfen yanlış anlaşılmasın.
Pek bana hitap etmiyor. Ama elinize sağlık.

Ariseks

80+ Gold

İlk deneme için fena değil
Ritim ara-ara kaçmış Ve mix maestering eksiği var gibi geldi bana

Mojo jojo

80+ Silver

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Beat ne bilmiom. Yok t rap yok tiz bass falan hiç alakam yok.

Sesi güçsüz kalmış. Hani şarkı dinlediğinde seni içine çekmesi, o şarkıyı söyleyen ile aynı duyguları paylaşman lazım. Ahmet Kaya dinleyenler bilir ne demek istediğimi.
Artı şarkı bana çok yapmacık geldi ya.

Annecik

80+ Bronze
Top Bottom