Neler Yeni

sizce bu yaştan sonra futbol kariyeri yapmak mümkün mü?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
arkadaşlar yaşım 16(17 ye girmeme 3 ay var). Kaleci olarak başlamayı planlıyorum (reflekslerim iyidir, uçmaktan ve toptan korkmuyorum) sizce bu yaştan sonra lisansımı çıkartıp herhangi bir amatör kulüpte oynayabilir miyim? Hala şansım var mı yoksa çok mu geç kaldım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Tufan Hazar Erdoğan
20 yaşındayım hala basketbol takımlarına girme hedefim var trde zor olsa da yaşın için geç değil kuzenim 18 yaşında daha geçenlerde amatör futbol kulübüne başladı yeteneğin varsa birde çalışırım diyorsan hiçbir şey imkansız değildir

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20 yaşındayım hala basketbol takımlarına girme hedefim var trde zor olsa da yaşın için geç değil kuzenim 18 yaşında daha geçenlerde amatör futbol kulübüne başladı yeteneğin varsa birde çalışırım diyorsan hiçbir şey imkansız değildir
arkadaşlarla halı saha yaptığımızda benim performansımı beğenmişlerdi. Ama şöyle bir sıkıntı var almam gereken pozisyonların çoğunu bilmiyorum.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
arkadaşlarla halı saha yaptığımızda benim performansımı beğenmişlerdi. Ama şöyle bir sıkıntı var almam gereken pozisyonların çoğunu bilmiyorum.
Öğrenirsin,maçlara çıkman ortalama 1-2 yıl alır.Ben basketbol oyuncusuyum (yaş 14) 5 yıldır falan yapıyorum,2 yıldır maçlar için hazırlık sonucu anca a liginde maçlara çıkmaya başladık bu yıl.Bursaspor altyapısıyla falan maçlara çıkıyoruz ama emek istiyor,yarında maçım var.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
İstersen 80 yaşında ol. Sen istersen olmayacak bi şey yok..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,938
Üyeler
161,360
Son üye
gymfedaisi
Top Bottom