Neler Yeni

Sizce CSGO mu Valorant mı?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Yani... Hem CS:GO hem de Valorant oyuncusu olarak bence hala CS:GO daha güzel. Grafik / Vuruş hissiyatı / Oynanış açısından daha hoş geliyor bana. Hilesi çok diye Valorant'a dönülmez diye düşünüyorum. Hilenin ÇOK AZ (hiç değil) olduğu yerler var. Orada oynuyorum. Zaten rekabetçi sıralamam LEM ve LEM / Supreme arası da HvH'ci dolu.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
csgo bence

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
rahat 250 saat valo oynamışımdır

ama benim düşüncem adam gibi bilgisayar aldığım zaman ikisinide oynamayacağımdır :D

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
İkisinide oynamadım.. oynayamadım :(

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Grafikleri valorantın çok fantastik o yüzden ben cs seviyorum
Mekanikler zaten bence tartışılmaz mesela hs atınca valoda bir işaret çıkıyor ama cs de ses filan değişiyor bence cs daha iyi
Hileler zaten valorant winner belli
2 oyunu da uzun süre oynamış olarak valorantı daha çok oynamayı seviyorum sma cs daha zevkli

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Batuhan sert yorum istiyor

Valorant

HoYeon Jung

80+ Gold
Valorant'ta pek fazla saatim yoktur ancak 4-5 saat oynama şansım oldu. CS:GO'da ise yaklaşık 1200 saatim var. Valorant'ın oynanma sebeplerinden birisi hile koruması. Gerçekten güzel bir hile koruması var ancak Valorant'ın optimizasyonunun çok kötü olduğunu düşünüyorum. Burada CS:GO mu Valorant mı sorusu biraz açılmalı aslında. Neye göre tercih yapıyoruz? Oynanış olarak ben Valorant derim. En önemli etkenleri de hemen hemen herkesin bildiği ''tick'' meselesi. Valorant'ın sunucuları 128 TİCK'ken CS:GO sadece profesyonel maçlardaki sunucuları 128 TİCK. Bu nedenden dolayı pek fazla CS:GO'da rekabetçi oynayan görmezsiniz. Genel olarak bakıldığı zaman FACEİT gibi uygulamaları kullanıyor insanlar. Çünkü FACEİT'de hile açmak çok zor ve sunucular 128TİCK. Bu arada CS:GO'daki 1200 saatimide çoğunlukla topluluk sunucularında geçirdim. CS:GO dönemi artık eskidi. Burda haterlik yapmaya gerek yok, doğruya doğru. CS:GO benim gözümde, şu arayüz değişince bitmişti :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,483
Üyeler
161,061
Son üye
YunusBG