Neler Yeni

sizce çürük müyüm gençler?

Mert

80+ Silver
Sağlık yönetmeliğinden kontrol edebilirsin. B ya da C sınıfı tanılar muafiyet sebebidir.

Ernest Muçi

80+ Bronze
ileri derece genu varum hastasıydım iki tane yüksek tibial osteotomi ameliyatına girdim sol bacagımda sinir hasarı gelisti sol ayagimin basparmagini hic kaldiramiyorum ayrıca hafif skolyoz hastasiyim ust taraf 18 alt taraf 4 derece bana curuk verirler mi sizce iki bacagima takilan platin de yokus cikarken ve merdiven cikarken rahatsizlik veriyor ayrıca platin goruntusu ektedir;
Alıntıyı görüntüle
Usta çok geçmiş olsun inşallah çürük vermezler de güzelce yaparsın teskereni

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Selim Tanır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usta çok geçmiş olsun inşallah çürük vermezler de güzelce yaparsın teskereni
reis duzgun kosamiyorum bile bacak fonksiyonlarimda azalma var bu halimle anca orduya yük olurum bir işe de yaramam almasalar daha iyi.

bu arada konudan bagimsiz, rafa geldi muci'nin pabucu dama atıldı :D 70 20 seklinde oynasalar çok can yakarlar.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kardeşim çok geçmiş olsun. Yazdıklarına bakacak olursak askeriyede pek bir işlevin olmayacaktır. Yüksek ihtimalle elverişli değilsin. Çürük kelimesini sevmiyorum meyve miyiz biz? Eğer ki kabul edildin gittin masa başı iş yaparsın diye düşünüyorum spordan ve faaliyetten kesin muaf olursun zaten. Geriye ya bütün gün oturur nöbet tutarsın ya da evrak işlerine verirler onlarla uğraşırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Selim Tanır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim çok geçmiş olsun. Yazdıklarına bakacak olursak askeriyede pek bir işlevin olmayacaktır. Yüksek ihtimalle elverişli değilsin. Çürük kelimesini sevmiyorum meyve miyiz biz? Eğer ki kabul edildin gittin masa başı iş yaparsın diye düşünüyorum spordan ve faaliyetten kesin muaf olursun zaten. Geriye ya bütün gün oturur nöbet tutarsın ya da evrak işlerine verirler onlarla uğraşırsın.
Hocam faaliyetten muaf ne oluyor? Hicbir sey bilmiyorum askerlik ile ilgili. Bu devrecilik olaylarını duyduktan sonra kafama silah dayasalar bile gitmem zaten.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam faaliyetten muaf ne oluyor? Hicbir sey bilmiyorum askerlik ile ilgili. Bu devrecilik olaylarını duyduktan sonra kafama silah dayasalar bile gitmem zaten.
Faaliyet mesela sana diyecekler bugün silah temizliği yapıcaz. Bugün çimleri biçiçez. Bugün x bir yere x malzeme taşıcaz. Temizlik yapıcaz intikal yapıcaz vs vs aslında o gün içinde yaptığın amelelikler diyelim. Devrecilik denilen olay eskide kalmış bir şey günümüzde artık yok. Devrecilik yapmaya çalışanın askerliği bitmez en basit böyle söyleyebilirim :) Günümüzde buna çok dikkat ediyorlar.

Top Bottom