Sizce Dolby Atmos Parasına Değer Mi?

Daha Önce Forumda Bir Kaç Yazı Görmüştüm İyi Olduğuna Dair Ama Hiç Denememiştim, Sizce Para Vermeye Değer Mi?
etiket için teşekkürler hocam

dolby kesinlikle değer ben cloud 3 wireless için kullanıyorum stok sesleri beni çok tatmin etmedi daha basslı ve tok sesler seviyorum dolbyden ona göre ayar yaptım sanki başka kulaklık kullanıyor gibiyim tavsiye ederim zaten sudan ucuz 40 lira bir şey önce kart girmeden de 7 günlük kullanabiliyorsunuz zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nedir hocam dolby atmos ve nelerde kullanılıyoe
yukarıda anlattım hocam.

Daha Önce Forumda Bir Kaç Yazı Görmüştüm İyi Olduğuna Dair Ama Hiç Denememiştim, Sizce Para Vermeye Değer Mi?
Beleş diyebilirim çok uygun app al geç yani iki ayar yaparsın keyfine bakarsın.

etiket için teşekkürler hocam

dolby kesinlikle değer ben cloud 3 wireless için kullanıyorum stok sesleri beni çok tatmin etmedi daha basslı ve tok sesler seviyorum dolbyden ona göre ayar yaptım sanki başka kulaklık kullanıyor gibiyim tavsiye ederim zaten sudan ucuz 40 lira bir şey önce kart girmeden de 7 günlük kullanabiliyorsunuz zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yukarıda anlattım hocam.
Soundbar da kullanabiyor muyuz ? Yoksa sadece kulaklık için mi, pc ye indireyim , telefonum da özelliği var o bile güzel

Soundbar da kullanabiyor muyuz ? Yoksa sadece kulaklık için mi, pc ye indireyim , telefonum da özelliği var o bile güzel
kulaklık için hocam soundbar daha test etmedim ama bir farkı olacağını sanmıyorum

gerçek dolby atmos deneyimini yaşamanız için sinema salonlarında ki gibi tavanda yan duvarlarda bir sürü atmos hoparlörü olması lazım, bir nebzede olsa samsun q990 serisi soundbarlar ile giriş seviyesinde dolby atmos deneyimi yaşayabilirsiniz

Evet kullanılıyor. Cloud 3 wireless kulaklığım da kullanıyorum bir de Razer Leviathan v2x soundbarımda kullanıyorum. İkisini de level atlatıyor bildiğin.

Atmos özelliği olması lazım ama dimi , bende redragon gs560 var
Olması gerekmiyor. Benim kulaklık DTS:X destekliyor fakat ben dolby atmos kullanıyorum. Sanal surround olduğu için herhangi bir kulaklık veya hoparlörde çalışıyor diye biliyorum.

Geri