Neler Yeni

Sizce Evrim Teorisi Olabilir Mi ?

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Evrim bir gerçek, ama insanoğlunun maymundan gelmesi saçma.
İlk insanların yaşam tarzları, hayatları tamamen farklıydı. Biz onlardan bugüne geldik. Ateş yakmayı, yemek pişirmeyi, aile yapısını öğrene öğrene Evrim geçirdik aslında. Kimse maymundan gelmedi tabii ki, fakat ilk insanlarla da pek benzer olmadığımız gerçek :)
maymundan gelindigi söylenmiyor bir micro organizma tarafından tesadüfen birleşmiş oldugumuz söyleniyor ama bu kadar şey nasıl tesadüf oluyor onu bilmiyorum ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
zaten insan dedigimiz kavram biziz eskiden 6 çeşit sapiens türü vardı en gelişmiş olanlar bizlerdik ve biz galip geldik ve insan her yere dagıldı yada kıllı insanları fark edersen onlar en az evrimleşmemiş olanlarıdır yani saf insan türüne daha yakındır ve yüksek ihtimal daha ***** olucaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuran'ı okumak veya onun gerçek olduguna inanmak onu gerçek yapmaz veya kanıtlayamaz.
Kuran-ı Kerim'de merak ettiğin her türlü sorunun cevabı vardır.
Keşke kuran okumayı öğrenebilseydim Her yaz giderdim kursa ama her seferinde unuturdum oysaki ne büyük günahmış yeni öğrendim.
ÖDEVLER olmasaydı veya yasaklar,şuanda lisanslı boksördüm ve Kuran okumayı biliyordum :(

Impe

80+ Silver
Keşke kuran okumayı öğrenebilseydim Her yaz giderdim kursa ama her seferinde unuturdum oysaki ne büyük günahmış yeni öğrendim.
ÖDEVLER olmasaydı veya yasaklar,şuanda lisanslı boksördüm ve Kuran okumayı biliyordum :(
günahmıymış 8 yaşından beri 8 defa öğrendim xd

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
kur an da geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam oda değiştirilmediğine göre? birde şiiler 5 vakiti birleştiriyor
degiştirilmedimi hz.osman zamanında yazıya geçirildi yaklaşık 30 yıl sonra geçirildi kesinlikle bir şeyler degişmiş olmalı

• Hahaha
Reaksiyonlar: PROZ

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Anlamadığın bir şekilde okumanın ne faydası var ?

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
bende fazla bilmiyorum ama ülkemizde türkçe kuran okumak cehenneme gitmekle eş bakılıdgı için biraz çekiniyorum

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Valla zamanında ateistleri müslümanlığa döndürmeye çalıştık bize mantıklı cevap veremdiler suspus oldular ama sonra neyse ya boşver bu konuları diyip geçiştirdiler o yüzden bu konuları ben de tartışmıyorum artık ama kısaca benim fikrimi soracak olursan hayır evrim gerçek değil.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
  • Hahaha
Reaksiyonlar: PROZ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,417
Üyeler
161,045
Son üye