Neler Yeni

Sizce Evrim Teorisi Olabilir Mi ?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Hicr suresi 9. ayet (Kur'an, eşi benzeri olmayan bir kitaptır. Ona önünden, ardından [hiçbir yönden, hiçbir şekilde] bâtıl gelemez [hiçbir ilave ve çıkarma yapılamaz. Çünkü] O, kâinatın hamdettiği hüküm ve hikmet sahibi Allah tarafından indirilmiştir.) Bunca kanıta rağmen inanmamak çok yanlış

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Valla zamanında ateistleri müslümanlığa döndürmeye çalıştık bize mantıklı cevap veremdiler suspus oldular ama sonra neyse ya boşver bu konuları diyip geçiştirdiler o yüzden bu konuları ben de tartışmıyorum artık ama kısaca benim fikrimi soracak olursan hayır evrim gerçek değil.
neden bir yaratıcı kıyamette o kadar insanı diriltip öldürüp bir daha diriltiyor bunlar biraz fantastik degil mi yada arap destanlarında cin gibi kavramlar var arapların cahiliye döneminde insanların azgınlıklarını dindirmeleri için hanif lerin uydurma dini olabilir bilemeyiz çünkü haniflige çok benziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kim demiş onu insan arapça bilmiyorsa Kur'an'nın gerçek mealini öğrenmek için Türkçe okuyamaz mı?
cübbeli hazretleri yanlış diyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
gözden kaçan şeyler illaki vardır bence

bende müslümanım ama sorguluyorum tıpkı hz ibrahim gibi her şey olabilir
Global bir kutsalı, bilim adamlarının yıllarca hata bulamadığı Kuran ı konuşurken bence sence ile konuşuyorsanız zaten nasıl bir kafada olduğunuz belli.
Bu konuya daha fazla yazmayın arkadaşlar.Zamanınıza yazık.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Hicr suresi 9. ayet (Kur'an, eşi benzeri olmayan bir kitaptır. Ona önünden, ardından [hiçbir yönden, hiçbir şekilde] bâtıl gelemez [hiçbir ilave ve çıkarma yapılamaz. Çünkü] O, kâinatın hamdettiği hüküm ve hikmet sahibi Allah tarafından indirilmiştir.) Bunca kanıta rağmen inanmamak çok yanlış
hocam bu olaylar başka dinlerde de var yani bilmiyorum kafam karışık ikincisi ben inanıyorum burda bilim konuşuyoruz din konusuna ne ara geldik bilmiyorum :D

Global bir kutsalı, bilim adamlarının yıllarca hata bulamadığı Kuran ı konuşurken bence sence ile konuşuyorsanız zaten nasıl bir kafada olduğunuz belli.
Bu konuya daha fazla yazmayın arkadaşlar.Zamanınıza yazık.
zaman ayırmadıgımız için ilerliyemiyoruz zaten her şeyde takılı kalıyoruz

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
neden bir yaratıcı kıyamette o kadar insanı diriltip öldürüp bir daha diriltiyor bunlar biraz fantastik degil mi yada arap destanlarında cin gibi kavramlar var arapların cahiliye döneminde insanların azgınlıklarını dindirmeleri için hanif lerin uydurma dini olabilir bilemeyiz çünkü haniflige çok benziyor

cübbeli hazretleri yanlış diyor
Bana yalan olduğunu kanıtlayabilecek bir delil sunar mısın? Ya da neden inanmıyorsun?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
hocam bu olaylar başka dinlerde de var yani bilmiyorum kafam karışık ikincisi ben inanıyorum burda bilim konuşuyoruz din konusuna ne ara geldik bilmiyorum :D
Valla bende bilmiyorum ama Evrim teorisi din ile alakalı o yüzden bence çok uzatmayalım biri çıkıpta kötü bir söz söyleyebilir ban falan AMAN

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
zaten insan dedigimiz kavram biziz eskiden 6 çeşit sapiens türü vardı en gelişmiş olanlar bizlerdik ve biz galip geldik ve insan her yere dagıldı yada kıllı insanları fark edersen onlar en az evrimleşmemiş olanlarıdır yani saf insan türüne daha yakındır ve yüksek ihtimal daha ***** olucaktır.

Kuran'ı okumak veya onun gerçek olduguna inanmak onu gerçek yapmaz veya kanıtlayamaz.

İnanmıyorsan bizim sorunumuz değil. İlk zamanlardan insanların çürümemiş cesetleri var bizim gibi ama istediğin gibi dinim islama inanmayabilirsin. Bu gerçek olan Hz. Adem babamızın ilk insan olduğu gerçeğini asla değiştirmeyecek.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
hala anlatamdım inanıyorum sadece kafam karışık
1612516106199.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri