- Konu Sahibi Konu Sahibi
silerim birşeylerİndiremezsin. Oyun 107 gb.
Mesaj otomatik birleştirildi:
oynamam hocam oynamadığım içinde pişmanlık yaşamamDolara geçince gelen pişmanlık hissi
silerim birşeylerİndiremezsin. Oyun 107 gb.
oynamam hocam oynamadığım içinde pişmanlık yaşamamDolara geçince gelen pişmanlık hissi
gta yaklaşık 120 gb falan yeni bir hdd veya ssd alman gerekiyormerhabalar önceden hiç gta serisi oynamadım ama gta oynarmıyım onuda bilmiyorum açıkcası oyun hem ingilizce türkçe deyil gta tarzı oyunda hiç oynamadım sizce alayımmı zam gelmeden ve 3 4 saat oynayıp geri beğenmezsem iade edersem iade kabul olurmu ve yatıdığım 300 TL yi mi alırım yoksa yeni fiyattanmı
sistemim
r5 5500
asus rx6600
asus a520m pro
16 gb ram
ve de 75 gb boş alan var
The Walking Dead The Teltalle Definitive Edition ve The Long Dark al çayını da yanına al otur sıkılmadan oyna.peki param dursun mu oyun alayımmı
oyunlarım valo ets2 forza 5 zula
o nasıl bir oyun ismini çok duydum
1150 TL bir oyuna vermem gider hep burger yerim daha fazla zevk alırım hemde
arkadaşın yoksa sarmaz ama yinede alınır ömür boyu asosyal olamassın sonuçtamerhabalar önceden hiç gta serisi oynamadım ama gta oynarmıyım onuda bilmiyorum açıkcası oyun hem ingilizce türkçe deyil gta tarzı oyunda hiç oynamadım sizce alayımmı zam gelmeden ve 3 4 saat oynayıp geri beğenmezsem iade edersem iade kabul olurmu ve yatıdığım 300 TL yi mi alırım yoksa yeni fiyattanmı
sistemim
r5 5500
asus rx6600
asus a520m pro
16 gb ram
ve de 75 gb boş alan var
hocam tek başıma oynadım ve75gb boş alanın yeteceğini sanmıyorum daha da alan lazım
eğer arkadaş grubunda gta oynayan varsa oynarsınız ortam olur onun dışında ben hep hikaye takıldım oda güzeldi ama 5-6 saat anca ama arkadaş bulursan 3-4 kişi mis gibi oynarsın
rdr2 hikaye modu film gibidir ben etkisinden uzun süre çıkamadım bitirince. Efsane bir şey mutlaka almalısınpeki param dursun mu oyun alayımmı
oyunlarım valo ets2 forza 5 zula
o nasıl bir oyun ismini çok duydum
1150 TL bir oyuna vermem gider hep burger yerim daha fazla zevk alırım hemde
vermem o parayırdr2 hikaye modu film gibidir ben etkisinden uzun süre çıkamadım bitirince. Efsane bir şey mutlaka almalısın
ne kadar şuanvermem o parayı
1150ne kadar şuan
şuan pahalı ama 370 küsüre düşüyor bazen steam bitti artık da epic gamesi takip etmeni oneririm ara ara.
peki mesela ets 2 mp oynamak istiyorum ben ets yi epic den de alıp girsem olurmuşuan pahalı ama 370 küsüre düşüyor bazen steam bitti artık da epic gamesi takip etmeni oneririm ara ara.
ets epicte yok diye biliyorumpeki mesela ets 2 mp oynamak istiyorum ben ets yi epic den de alıp girsem olurmu
yani size sorum şu online oyunları stema yerine epicden alsak aynı ets 2 dekii mp lere bağlanabilrmiyizets epicte yok diye biliyorum