Neler Yeni

Sizce hangi düzeni yapayım

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Arkadaşlar şuan elimde gamepower warcry kasa var sizce bu kasayı satıp
Dark maxima v30 a geçmek mantıklı olurmu

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Kasayı değiştirmek herhangi bir donanımsal etkisi olmayan sadece görsellik yani kişisel bir zevk olduğuna göre burada sorulması saçma değil mi?

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
Kasayı değiştirmek herhangi bir donanımsal etkisi olmayan sadece görsellik yani kişisel bir zevk olduğuna göre burada sorulması saçma değil mi?
Belkide cam yerine mesh geçilir mi diye bir sorudur neden bu kadar ön yargıyla yaklaştığınızı pek anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar şuan elimde gamepower warcry kasa var sizce bu kasayı satıp
Dark maxima v30 a geçmek mantıklı olurmu
Eğer ısı değerlerin fazla geliyorsa kasanın hava akışı kötüyse mesh bir kasaya aktarabilirsin.

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belkide cam yerine mesh geçilir mi diye bir sorudur neden bu kadar ön yargıyla yaklaştığınızı pek anlamadım.

Eğer ısı değerlerin fazla geliyorsa kasanın hava akışı kötüyse mesh bir kasaya aktarabilirsin.
Knk anlayışın için öncelikle çok teşekkür ederim örnek verim rx7800xt kullanıyorum ve CS yada başka bir oyun oynadığım da ekran kartı ni sıcaklığı kasanın camlarını Alev topuna döndürüyor

The Semih

80+ Gold
Knk anlayışın için öncelikle çok teşekkür ederim örnek verim rx7800xt kullanıyorum ve CS yada başka bir oyun oynadığım da ekran kartı ni sıcaklığı kasanın camlarını Alev topuna döndürüyor
Kasa değişimi yapana kadar FPS limitleyerek kullan hem input azalır, hemde sıcaklığın düşer.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili

Haklısınız bunu konuda belirtmediği için müneccim olup kendim tahmin edip yada vahiy geldikten sonra yorum yazmam gerekirdi(!)

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom