Neler Yeni

Sizce hangi laptop daha f/p ? İPS panelmidir ?

JrFuKi.

80+ Bronze
11,899 TL ekran İPS yazmışlar ama pek öyle gibi gelmedi aklımı karıştıran o sadece

19,299- 19,499 sürekli düşüyor vade farksız 6 taksit . Bundada daha önce üst modeli vardı. Bataryası aşırı büyük ve ekranı diğer gaming laptoplar gibi çamur sayılır :)

Eşime alacağım arada küçük oyunlarda oynuyor. Kararsız kaldım.

Ekran kalitesi olarak aralarında bariz fark var mı ? yok ise direk acer 'i alacağım gibi

Birde 19.500 e bu asus var. Kasasını daha önce kullandım aşırı beğendiğim tasarım ve kasası var. Sessiz çalışıyor asus yazılımları çok iyi. İ510300 H modelini kullandım2 sene sorunsuz. Fakat bundada suan amd ryzen işlemci aklıma yatmıyor birde bu fiyata acer daha cazip duruyor.

ConquerorXIV

80+ Gold
11,899 TL ekran İPS yazmışlar ama pek öyle gibi gelmedi aklımı karıştıran o sadece

19,299- 19,499 sürekli düşüyor vade farksız 6 taksit . Bundada daha önce üst modeli vardı. Bataryası aşırı büyük ve ekranı diğer gaming laptoplar gibi çamur sayılır :)

Ekran kalitesi olarak aralarında bariz fark var mı ? yok ise direk acer 'i alacağım gibi

Birde 19.500 e bu asus var. Kasasını daha önce kullandım aşırı beğendiğim tasarım ve kasası var. Sessiz çalışıyor asus yazılımları çok iyi. İ510300 H modelini kullandım2 sene sorunsuz. Fakat bundada suan amd ryzen işlemci aklıma yatmıyor birde bu fiyata acer daha cazip duruyor.
her ıps den beklentin yüksek olmasın %45 ntsc o ekran renkler, canlı değil

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Qwerty1029384756

Attığınız 2050 tuf a15 ips level panele sahip. Tn veya Va ekrana sahip.

ConquerorXIV

80+ Gold

Claw's

80+ Silver

JrFuKi.

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her ıps den beklentin yüksek olmasın %45 ntsc o ekran renkler, canlı değil
sorumum cevabı bu sanırım İPS evet ama macbook air m1 deki gibi canlı bir ekran yok sanırım.Yani kısacası acer ile aynı ekrana sahip olacaksa. 7000 TL icin icin ekran kartına ihtiyacım var mı yok mu sorusu kalıyor geriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O baştaki Acer şu anda bedava. Birçok kişi aldı, alıyor. Yakında stokları biter. Kaçırmamak lazım.
Acer mi daha fırsat yoksa bu alttaki mi ikisinide parasına göre f/p değerlendirdiginizde

O baştaki Acer şu anda bedava. Birçok kişi aldı, alıyor. Yakında stokları biter. Kaçırmamak lazım.
Ekran kartı olmaması korkutuyor. Daha önce eşime kullanması için vivabook aldık i5 12. nesil yine windows 11 ile resmen geçişler kasıyordu.Direk iade ettik. Eşim kullanacağı için aceri almak istemiyorum fan sesleri kalın bir cihaz bataryası kocaman. Cocuk falan kullanacaksa olsa direk acer nitro alırdım

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,716
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Claw's

80+ Silver
sorumum cevabı bu sanırım İPS evet ama macbook air m1 deki gibi canlı bir ekran yok sanırım.Yani kısacası acer ile aynı ekrana sahip olacaksa. 7000 TL icin icin ekran kartına ihtiyacım var mı yok mu sorusu kalıyor geriyor.

Acer mi daha fırsat yoksa bu alttaki mi ikisinide parasına göre f/p değerlendirdiginizde

Ekran kartı olmaması korkutuyor. Daha önce eşime kullanması için vivabook aldık i5 12. nesil yine windows 11 ile resmen geçişler kasıyordu.Direk iade ettik. Eşim kullanacağı için aceri almak istemiyorum fan sesleri kalın bir cihaz bataryası kocaman. Cocuk falan kullanacaksa olsa direk acer nitro alırdım
Hocam bütçenize göre alabileceğiniz en iyi laptop su anda o attığım Acer.

Ekran kartı istiyosanız 19.000 tl'lere çıkmanız lazım. Bu fiyatta harici ekran kartlı laptop bulamazsınız.

Eşinizin harici ekran kartına ihtiyaç duyacağını da sanmıyorum o ayrı mevzu.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,716
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

JrFuKi.

80+ Bronze
Hocam bütçenize göre alabileceğiniz en iyi laptop su anda o attığım Acer.

Ekran kartı istiyosanız 19.000 tl'lere çıkmanız lazım. Bu fiyatta harici ekran kartlı laptop bulamazsınız.

Eşinizin harici ekran kartına ihtiyaç duyacağını da sanmıyorum o ayrı mevzu.
iş bankası maxsimuma 9 ay vade farksız olayı varmış birde galiba yapabilirsem 11.899 bahsettiginiz laptopu alacagım. Sessiz bir fanı vardır umarım.İlgine teşekkur ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,047
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom