Neler Yeni

Sizce hangi seçimi yapmalıyım

ahmet947

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet
Arkadaşlar ben sıfırdan bilgisayar toplayacağım ama bir konuda kararsız kaldım sizce https://www.adoremobilya.com/adore-...x3ee1Cf25W3nPNRi7NY4aa5uBKoayuysaAriAEALw_wcB burdaki koltuğu alıp 144hz 27" 1ms ama pivot özelliği olmayan monitör mu alayım? Yoksa siz bir koltuk önerirseniz daha uygun fiyata onu alıp 165hz 27" 1ms almaya mı çalışayım ?
knk zamanında o koltuğun fiyatı daha uygundu uçmuş gitmiş ben 400tl olduğunu hatırlıyorum şimdiki fiyatını haketmez

Ömer G.

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk zamanında o koltuğun fiyatı daha uygundu uçmuş gitmiş ben 400tl olduğunu hatırlıyorum şimdiki fiyatını haketmez
aynen önceden 400 tl ydi de işte fırladı bir anda
Mesaj otomatik birleştirildi:

o parayı ona verceğine XDrive bak derim. 900tl az değil.
peki xdrive alınca yine 144hz 27" 1 ms monitör almam gerekiyor fazla fark olur mu 165 hz ile ?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Böyle bir marka alacağına alacağına xdrive gibi kaliteli marka almanı öneririm hem seni uzun bir dönem getirir

fatih eren yenel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
fatih eren yenel
calitte xdrivedan daha iyi malzeme kalitesi olduğu söylüyorlar harley serisi alınabilir ben rampage kl r90 kullanıyorum konforlu ve malzeme kalitesi iyi ama arada gıcırtlıyor yapıyor çift mekanizma özelliğini kullanınca

TTnnTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
tugay sarsimen
tamamdır o zaman teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bir de calitte diye türk markası var koltuk için bence xdrive daha iyi gibi gözüküyor ama sizin önerileriniz neler ?

2 sinide kullandım acık ara xdrive derim..

Top Bottom