Neler Yeni

Sizce hangi yolu seçmeliyim?

lxie2oo2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ece Tete
arkadaşlar selam yks senem ve sınavı kazanırsam aileme pc aldıracağım laptop aldırırsam 40-50k bütçe olucak üniversiteyi bahane ederim işte lazım diye elimde laptop var ryzen 3 3250u ekran kartı yok.

oynadıgım oyunlar:
gta 5
ets2
valorant
cs2

arkadaşlar şimdi benim oynadıgım oyunlar yüksek sistem istemiyor bu yüzden rtx 4070 falan ucmak istemiyorum şöyle düşünüyorum böyle basit bir kasa alırım bu oyunları kastırmadan oynatıcak ekipmanlara para veririm mesela kaliteli maus kulaklık klavye monitör alırım sizce bu yol mantıklımı yoksa kardeşim hiç bunlarla uğraşma direk laptop mu al diyorsunuz

BabaVoss7

80+ Silver
Bu yine sana kalmış bir şey. Masaüstünde daha az fiyata daha çok ekmek yersin. Ama laptoptada taşınabilirlik olur. Laptop var diyorsun o zaman sadece oyun oynayacaksın onla bi nevi. Üniye git gel ev vs yapıcaksın herhalde eğer uğraşmayım yanıma götürmem lazım diyodan laptop eğer sabit kalıcaksa tabii ki masaüstü

lxie2oo2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ece Tete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu yine sana kalmış bir şey. Masaüstünde daha az fiyata daha çok ekmek yersin. Ama laptoptada taşınabilirlik olur. Laptop var diyorsun o zaman sadece oyun oynayacaksın onla bi nevi. Üniye git gel ev vs yapıcaksın herhalde eğer uğraşmayım yanıma götürmem lazım diyodan laptop eğer sabit kalıcaksa tabii ki masaüstü
peki hocam dediğim mantıklımı yani kasaya çok abanmadan ekipmanlara abanmak?

BabaVoss7

80+ Silver
peki hocam dediğim mantıklımı yani kasaya çok abanmadan ekipmanlara abanmak?
O yine sana bağlı oluyor ejkxke dediğin şeyler çok öznel bir şey. Eğer güce ihtiyacım yok diyosan sana kalmış. 200 liralık mouse la 2000 liralık mousr aynı değil ama aynı işi yapıyor.
Sonuç olarak kendin karar vericen bunun doğrusu yanlışı yok

lxie2oo2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ece Tete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben şeyde kararsızım oynadıgım oyunlar hani bu ekran akrtı olmayan ryzen 3 de bile açıyor yani akıcı olmasada cok oynatıyor yani o yüzden kasaya cok abanmamak dahamı mantıklı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

O yine sana bağlı oluyor ejkxke dediğin şeyler çok öznel bir şey. Eğer güce ihtiyacım yok diyosan sana kalmış. 200 liralık mouse la 2000 liralık mousr aynı değil ama aynı işi yapıyor.
Sonuç olarak kendin karar vericen bunun doğrusu yanlışı yok
yani siz benim bütçe durumumda olsaydınız ve oynadığım oyunlara bakıp onları oynasaydınız hangisini seçerdiniz

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
ben şeyde kararsızım oynadıgım oyunlar hani bu ekran akrtı olmayan ryzen 3 de bile açıyor yani akıcı olmasada cok oynatıyor yani o yüzden kasaya cok abanmamak dahamı mantıklı olur
ilerde belki başka oyunlar da oynmak istrsin. ama bu hali yetiyor biraz daha güçlü olsun diyosan 25 bin tl yeterli kasa için

lxie2oo2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ece Tete
ilerde belki başka oyunlar da oynmak istrsin. ama bu hali yetiyor biraz daha güçlü olsun diyosan 25 bin tl yeterli kasa için
tamamdır hocam teşekkürler kasa konusundada şeyden çekiniyorum bayadır kasa kullanmıyorum bakımları v.s bide kullandığım masa hani nasıl anlatsam kasalık gibi bir yer var o tarz masalardan ordada arkasında duvar önündede yatak var yani çokmu ısınır hava alamaz diye çekiniyorum masamda pek büyük değil

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Mustafa Aydemir
arkadaşlar selam yks senem ve sınavı kazanırsam aileme pc aldıracağım laptop aldırırsam 40-50k bütçe olucak üniversiteyi bahane ederim işte lazım diye elimde laptop var ryzen 3 3250u ekran kartı yok.

oynadıgım oyunlar:
gta 5
ets2
valorant
cs2

arkadaşlar şimdi benim oynadıgım oyunlar yüksek sistem istemiyor bu yüzden rtx 4070 falan ucmak istemiyorum şöyle düşünüyorum böyle basit bir kasa alırım bu oyunları kastırmadan oynatıcak ekipmanlara para veririm mesela kaliteli maus kulaklık klavye monitör alırım sizce bu yol mantıklımı yoksa kardeşim hiç bunlarla uğraşma direk laptop mu al diyorsunuz
bana kalırsa laptop al hem dediğin gibi bahanen mantıklı bir bahane üniversite içinde kullanırsın masaüstü zor olur 40 50k ya dediğin oyunları+ daha iyilerini oynatacak laptop alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,777
Üyeler
172,545
Son üye
mozturk
Top Bottom