Neler Yeni

Sizce İphone 11 alınır mı??

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Selamlar, elimde bir miktar para var. Ailemde üstünü tamamlayacak ve aklımdaki soru şu, İphone 11 alsam olurmu? Çünkü bir kaç yıl sonra bu telefonun desteği kesilecek. Kesilince noluyor tam bilmiyorum ilk kez ios telefon kullanacağım. Şuandaki telefonum J7. Ama alabileceğim en mantıklısı bu gibi geliyor ve içim en çok 11 e ısınık. Sizce napayım?
Düz 12 altı alınmaz. Ekrana önem vermiyorum diyorsanız alabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
android istememenizi anlıyorum ama bütçeyi baz aldığımızda o fiyata değeceğini düşünmüyorum. gidip avm'de cihazları yanyana koyun demek istediğimi anlarsınız. s22 mesela iphone 14'ü tokatladı kamera konusunda. ben 17 senedir iphone kullanıyorum ama bence diğer cihazlara şans verilmeli. 13 aşağısı alınmaz bu dönemde.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
kişiden kişiye değişir ne kadar da net konusuyorsun :D gayet de ciddi bir fark.
Emin konuşmuyorum bana göre ciddi bir fark değil temiz bir iPhone 12 17k bile geçiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Lcd ekranı olan bir telefona gerçekten o parayı vermek büyük cesaret. Kuzenimde iphone 11, bende de mi 9t pro var. Yanyana aynı videoları açtık benim amoled ekran varken asla o ekrana bakmazsınız. Sürekli kullanacağınız bir cihazın ekranı çok çok önemlidir. Güzel ekran kullanım keyfini artırır. Heleki 120hz gibi ekrana sahip cihazlar da varken.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Aynen kanka değil
bizzat sıra arkadaşım 11'den 13'e geçti, dolaylı yoldan ben de deneyimledim. Önemli.
Biraz bütçeye baksanıza hocam 17k ile Başka iOS alternatif varmı

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Biraz bütçeye baksanıza hocam 17k ile Başka iOS alternatif varmı
Konumuz bu değil ki, OLED gibi bir teknolojiyi önemsiz kılıyorsun. Yani ille sıfır olacaksa hayranı alabilir de ikinci el 12 falan çok daha mantıklı.

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Konumuz bu değil ki, OLED gibi bir teknolojiyi önemsiz kılıyorsun. Yani ille sıfır olacaksa hayranı alabilir de ikinci el 12 falan çok daha mantıklı.
OLED önemsiz demiyorum bu bütçelere göre düşündüm ve böyle bir şey yazdım amacımı anlamadın

Top Bottom