Neler Yeni

Sizce İphone 11 alınır mı??

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Bi hevesle 11 alma pişman olursun çıtayı çıkar 12 üstü al alamıyosan androide yönel 11 bence apple ın en balon telefonu kendimde kullanıyorum.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
OLED önemsiz demiyorum bu bütçelere göre düşündüm ve böyle bir şey yazdım amacımı anlamadın
Üstte o kadar önemli değil demiştiniz. Önemli olduğunu fark ettiğiniz için R yapıyorsunuz. "Tamam, haklısınız." demek bu kadar zor olmamalı.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
12 veya 13 altı alınmaz
12 tasarimsal olarak bence iphonenin en lerinden ama donanımsal olarak tirt bence alınabilecek en iyisi 13 pro veya 13pro max'tir 14 serisi gereksiz geldi ama neden olmasın deirtir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar, elimde bir miktar para var. Ailemde üstünü tamamlayacak ve aklımdaki soru şu, İphone 11 alsam olurmu? Çünkü bir kaç yıl sonra bu telefonun desteği kesilecek. Kesilince noluyor tam bilmiyorum ilk kez ios telefon kullanacağım. Şuandaki telefonum J7. Ama alabileceğim en mantıklısı bu gibi geliyor ve içim en çok 11 e ısınık. Sizce napayım?
Hocam bu paraları tamamıyla hak etmeyen bir telefondan ama kullanilir mi tabikide uzun zaman da paşa paşa götürür ama ben olsam 20k para ile gider batuma 12 alırım ( paran varsa 12 tavsiye etmiyorum )üzerine imei kaydında tr de yaptırırım kullanırım ve 20k'ya 10k daha ucuza gelmiş olur hemde 12

Top Bottom