Neler Yeni

Sizce İphone 11 alınır mı??

vandoraaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahri Talha Bilgi
Bütçe
17000
Selamlar, elimde bir miktar para var. Ailemde üstünü tamamlayacak ve aklımdaki soru şu, İphone 11 alsam olurmu? Çünkü bir kaç yıl sonra bu telefonun desteği kesilecek. Kesilince noluyor tam bilmiyorum ilk kez ios telefon kullanacağım. Şuandaki telefonum J7. Ama alabileceğim en mantıklısı bu gibi geliyor ve içim en çok 11 e ısınık. Sizce napayım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Tnc öz
Selamlar, elimde bir miktar para var. Ailemde üstünü tamamlayacak ve aklımdaki soru şu, İphone 11 alsam olurmu? Çünkü bir kaç yıl sonra bu telefonun desteği kesilecek. Kesilince noluyor tam bilmiyorum ilk kez ios telefon kullanacağım. Şuandaki telefonum J7. Ama alabileceğim en mantıklısı bu gibi geliyor ve içim en çok 11 e ısınık. Sizce napayım?
12 veya 13 altı alınmaz

şahin doğan

80+ Platinum
2. el 12, 12 Mini alın. Sıfır istiyorsanız 11 hala alınır.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,611
İsim
Taha yücel
2. el 12, 12 Mini alın. Sıfır istiyorsanız 11 hala alınır.
kanka samsung almak istemiyorum çok sıkıntılı marka. bütçem 17k ya kadar çıkabilir.
knklar bendede j7 prime 2 var 13k 13.5k param var Android telefon almak istemiyorum bende 2.el iphone 11 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım şuan ki telefonda o kadar sıkıntı var ki batarya desen şarj 50 den 0 a düşüyor kamera direk bozuk nokia gibi bulanık bozuldu heralde anlamadım kamerada tlefonda en önemli şey benim için sizce 11 almalımıyım işimi görür mü

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
kanka samsung almak istemiyorum çok sıkıntılı marka. bütçem 17k ya kadar çıkabilir.
sen bilirsin o fiyat o cihaza bilmiyorum. iphone 11 porsche motorlu fiat gibi şu an. ekran, batarya vb. bakımından. bence bi şans ver. hatta git mümkünse cihazları yanyana koy.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
açıkçası bir telefona 15-20-25 hatta 30 bin tl vermek hiç aklıma yatmıyor telefon bu sonuçta 7-8-9-10-11k lık telefonlarda aynı işlevi görüyor yurtdışından getirmek de daha ucuz oluyor veya ikinci el örnek vereyim poco X3 NFC Türkiye de sıfırı 10 bin tl yurtdışı ayni telefon ise 3500-4000 tl ye bulabilirsiniz

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
knklar bendede j7 prime 2 var 13k 13.5k param var Android telefon almak istemiyorum bende 2.el iphone 11 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım şuan ki telefonda o kadar sıkıntı var ki batarya desen şarj 50 den 0 a düşüyor kamera direk bozuk nokia gibi bulanık bozuldu heralde anlamadım kamerada tlefonda en önemli şey benim için sizce 11 almalımıyım işimi görür mü
bütçeyi bir tık arttırıp dediklerime yönelebilirsin.

şahin doğan

80+ Platinum
sen bilirsin o fiyat o cihaza bilmiyorum. iphone 11 porsche motorlu fiat gibi şu an. ekran, batarya vb. bakımından. bence bi şans ver. hatta git mümkünse cihazları yanyana koy.
11'in bataryasına kötü deyip diğer arkadaşa S22 önermen :d

şahin doğan

80+ Platinum
İş görür.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,611
İsim
Taha yücel
bütçeyi bir tık arttırıp dediklerime yönelebilirsin.
Screenshot_26.png

Şuan ki telefonumun kamerası iphone 4 daha iyi çekiyor

Top Bottom