Neler Yeni

Sizce İrlanda nasıl bir ülke

Arkadaşlar merhaba;
Şu anda önümde İrlandaya gitme fırsatım var. Ocak itibariyle. Saatlik ücret minimum 11 euro civarında. Türkiyede çalışmaktansa orda yaşamak mantıklımıdır sizce? Değerlendireyimmi teklifi? (Not kirada kalacağım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Vasıfsız değilim. Trde yöneticiyim. He yöneticiyim demek işin havalı kısmı :D Beyaz yakayım yaptığım işin bir ağırlığı yok fakat aldığım maaş ordaki asgari ücretin 4’te biri sanırım, kıyaslanamaz bile..
hayatın boyunca vasıfsız olarak calısmak istiyosan türkiyede kalmanın anlamı yok. durumun baska sekildeyse söylemek istersen ona göre yorum yapabiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek korkum konfor alanımdan çıkmak sanırım.

Vasıfsız değilim. Trde yöneticiyim. He yöneticiyim demek işin havalı kısmı :D Beyaz yakayım yaptığım işin bir ağırlığı yok fakat aldığım maaş ordaki asgari ücretin 4’te biri sanırım, kıyaslanamaz bile..

O zaman kesin git ,saatlik 10euro desen günde 10saat çalış aylık 3000euro vs alırsın tahmini çalışma sureni bilmiyorum,ama Türkiye'den çok daha iyi yaşayacağına emin olabilirsin

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan

ben olsam orda asgari ücretle calısacaksam gitmezdim, vergisi kirası osu busu iyice bi arastırmak lazım orda yasamıs birilerinden iyice sorup soruştur. bide tabi ailen, arkadasların, alışkanlıkların hepsi geride kalacak orasıda ayrı bi konu.

Trde 45 saat çalışıyorum haftalık.
Gidersen hayatını kurtarmış gibi bişey olur,trde iş adamı,ticaretci vs değilsen yerinde sayiyorsun , ömrünün sonuna kadarda böyle gidiyor, umarım hayırlısı olur senin için

oyuncu989

80+
kızıl saçlı insanların olduğu turba kömürü kullanan ve ingilizlerle sık sık çatışma yaşayan güzel,tuhaf,ilginç bir ülke

Top Bottom