https://www.itopya.com/rampage-km-rx7-fortuna-gokkusagi-aydinlatmali-usb-gaming-combo-set_u16850
Sizce bu set almaya değer mi veya performansı nasıl fps oyunları için
Değmez bence, biraz daha bütçe biriktirip çok çok daha kaliteli set dizersin .https://www.itopya.com/rampage-km-rx7-fortuna-gokkusagi-aydinlatmali-usb-gaming-combo-set_u16850
Bı atarmısınızKanka bu set hakkında pek bir bilgim yok ama bende hali hazırda rampage klavyeler var 0 kapalı kutu istiyorsan tüm ürünlerin ismini atayım sana piyasa fiyatından ucuza veriyorum
Hocam fiyatRampage exhero (kendim kullanıyorum ve aşırı memnunum 1 adet daha var)
Rampage stage
Rampage Commender
Rampage Olivine
Rampage KM-R1
Rampage KM-R77
Elimde bunlar var internetteki fiyatından ucuza veriyoruz
Hocam orta eller için uygunmudurfps oyunları için berbat ötesi alırsanız paranıza yazık olur
elinize uygunsa
![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 8500 DPI 6 Tuş Optik RGB Kablolu Gaming Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
kanka abim fiyatlarını belirliyor sen beğendiğin modeli söyle araştır internetten bana ilet hemen fiyatını vereyimHocam fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam orta eller için uygunmudur
ölçülerine bakabilirsinHocam fiyat
Hocam orta eller için uygunmudur
Hocam peki klavye kısmında önerdiğin bir model varmıeğer iyi bir fps deneyimi istiyorsan mouse önem vermen gerek razer ve logitech iki markadan birini tercih etmende fayda var
![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 8500 DPI 6 Tuş Optik RGB Kablolu Gaming Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ölçülerine bakabilirsin
klavye çok kalitesiz olmamak şartı ile herhangi bir markada alınabilir eliniz küçük değil ise almayın deathadder v2 miniHocam peki klavye kısmında önerdiğin bir model varmı