Kendimce nedenleri var, fakat sevmiyorum. Mansur yavaş çok daha iyi birisi.neden sevmiyorsun. koltuk sevdalısı diye mi kendi görüşüm babamın oğlu değil ama iyi biriydi bence
teşekkürlerİleri görüşlü bir arkadaşa benziyorsun.
mansura doğu tarafı zor oy verirdi kardeşim her ne kadar ben de istemesemde kk mantıklıydıKendimce nedenleri var, fakat sevmiyorum. Mansur yavaş çok daha iyi birisi.
Harbi.bundan sonra boş gezmeyin dostlar 2 sene yatmak ölmekten iyidir multecilere gün doğdu
pkk olmasa keMAL ın oyu max %20, doğuda hdp nin aldığı yerler hep keMAL destekliyo
kimi koyarsa koysunlar uzun adamdan baskasını secmiyorlar uyarı atmasalar aday örneği veririm amamansura doğu tarafı zor oy verirdi kardeşim her ne kadar ben de istemesemde kk mantıklıydı
bababm sırf esnaf araç alırken %60 ını ödüyor ve emeklilik için2 ay sonra görürüm rte kazandı diye sevinenleri. benlik bi şey yok, bugün 10 milyon suriyeli var 20 sene sonra 40 milyon olur bunlar gg
tr vatandaşı olan ama teroristler olmasa doğu anadoludaki kemalin oyu max%31/34Suriler olmasa Erdoğan max %35 alır.
çağırsalar onların yanında dağda onlara yardım ederim diyenleri duyduktan sonrabababm sırf esnaf araç alırken %60 ını ödüyor ve emeklilik için
tr vatandaşı olan ama teroristler olmasa doğu anadoludaki kemalin oyu max%31/34