Neler Yeni

sizce mersedes lüks müdür?*siyaset içerir*

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,147
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
10 milyon euro avrupaya göre lüks değil mi?
Normalinden bahsediyorum. Onlara göre lüx değil. Bu Cumhurbaşkanının ki özelleştirilmiş. CB'nin ki ayrı bir araba lüksün lüksünün lüksüne giriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklıma geldi atayım dedim.

Excator23cm

80+ Gold
Burda da abarttınız he adam neye binsin ata mı tofaş zaten en ufak bir şeyde ikiye ayrılıyor eğer zırhlı arabalara binmese direkt öldürürler o arabalarda ciddi modifikasyon var normal zırhtan farklı zırhlar mesela zırh delici mermilr vardır bomba gibi zırhı deler mermi sonra içindeki bommba arabada patlar bu hiçbir türlüsünü geçirmiyor. nükleer saldırı bile olsa dışardan gaz kaçırmıyor kaç gün boytunca yetecek su itiyaçları vs var arabada

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Burda da abarttınız he adam neye binsin ata mı tofaş zaten en ufak bir şeyde ikiye ayrılıyor eğer zırhlı arabalara binmese direkt öldürürler o arabalarda ciddi modifikasyon var normal zırhtan farklı zırhlar mesela zırh delici mermilr vardır bomba gibi zırhı deler mermi sonra içindeki bommba arabada patlar bu hiçbir türlüsünü geçirmiyor. nükleer saldırı bile olsa dışardan gaz kaçırmıyor kaç gün boytunca yetecek su itiyaçları vs var arabada
Gayyış gibi buna binsin o.O2

images.jpeg-26.jpg

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
soruyu ben sormadım
Videoyu izlemeden yorum yapıcam fakat mercedes lüks mü dersen bana göre lükstür fakat insanların erişebileceği bir araç olmalı fakat insanların tercih meselesine göre alabilmeli.
Yani arabayı alabilecek durumum olsun alıp almayacağımı veya araca iyi para verip vermeyeceğime ben karar vereyim.

firatbey

80+ Silver
Cumhurbaşkanı mercedese binemez bir defa arkadaş orada duracaksın ! Cumhurbaşkanı at ile gezmelidir öyle mercedes,bmw hayırdır sen Cumhurbaşkanısın kendine gel :mad:

Excator23cm

80+ Gold

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Cumhurbaşkanı mercedese binemez bir defa arkadaş orada duracaksın ! Cumhurbaşkanı at ile gezmelidir öyle mercedes,bmw hayırdır sen Cumhurbaşkanısın kendine gel :mad:
Koskoca Cb Atamı binicek kendine gel 😡 gayyiş gibi toros var.

images.jpeg-26.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
deniz berke
neye binsin biliyormusun 1 tane arabaya (liks olabilir 1 tane olsunda 100 tane değil)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,340
Üyeler
161,692
Son üye
Bulut0134
Top Bottom