O kadarmı kötüyazmıcam ban yerim
Anlaşılırbeyler bi bilgim yok kusura bakmayın o yüzden bu ölü piksel gözle anlaşılır değilmi
evet anlaşılırbeyler bi bilgim yok kusura bakmayın o yüzden bu ölü piksel gözle anlaşılır değilmi
beyler bi bilgim yok kusura bakmayın o yüzden bu ölü piksel gözle anlaşılır değilmi
Anlaşılır
teşekkür ederim benim monitör siyahlık yok gibi hiçevet anlaşılır
Peki neden diyordunuz yani firmadan mi markadan mı nerden alınmalı?Dedim ya ölü pixel çıkıyor diye
Şaşırmadım doğrusu
Bence temiz olanla değişim talebi iste
Gecmis olsun1369tl ye 9taksit aldım elime ulaştı 2-3saat önce sağ orta tarafta bir adet ölü piksel Farkttim Aldıgım 2.monitör daha önce samsung almıştım oda sorunlu cıktı iade ettim artık çok sıkıldım bundan umutluydum 1adet ölü pixel çıktı. 165HZ 2Ms Ips panel. Güzel monitör memnunumda 1adet ölü piksel var işte oyun
Hocam mönitör direk elden alınmalı bence kargodan dolayı ölü pixel varPeki neden diyordunuz yani firmadan mi markadan mı nerden alınmalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gecmis olsun
iade et sıkıntı bulaşıyo diye biliyorum1369tl ye 9taksit aldım elime ulaştı 2-3saat önce sağ orta tarafta bir adet ölü piksel Farkttim Aldıgım 2.monitör daha önce samsung almıştım oda sorunlu cıktı iade ettim artık çok sıkıldım bundan umutluydum 1adet ölü pixel çıktı. 165HZ 2Ms Ips panel. Güzel monitör memnunumda 1adet ölü piksel var işte oyun
evet bence de mönitör elden alınmalıHocam mönitör direk elden alınmalı bence kargodan dolayı ölü pixel var
Normalde bende bilmiyordumPeki neden diyordunuz yani firmadan mi markadan mı nerden alınmalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gecmis olsun