Herkese merhaba arkadaşlar. Ben 24 yaşındayım ve ilkokul mezunu bir kardeşinizim. Haftanın 6 günü ve vardiyalı (08:00-16:00 , 16:00-00:00 , 00:00-08:00) çalışıyorum. Her hafta vardiyam değişiyor. Açık öğretim meslek lisesine kayıt olup mezun olmak istiyorum ama bunun şartı da hafta sonları okula gidip yüz yüze eğitim görmek. Şuan cumartesi ve pazar ingilizce kursuna gidiyorum. 08:00-16:00 çalıştığım hafta cumartesi günü gidemiyorum kursa ama bu bana bir engel değil. Çünkü devamsızlığı sorun etmiyorlar. Gel gelelim lisede devamsızlığa göz yumuyorlar mı bilmiyorum. Ben nasıl mezun olurum bana bununla ilgili bilgi verecek olan bilgili bir kardeşim varsa ve bana yardım ederse çok mutlu olurum. Unutmadan şunuda söyleyeyim. Kalfalık belgem olduğu için, kalfalık belgemle başvuru yaparsam 3 senenin kredisini verip direkt olarak 12. Sınıfta başlatılıyorum. Bu yüzden mesleki açık liseye yazılmam lazım ki daha hızlı bir şekilde mezun olabileyim. Yani açık düz lise de olmuyor. Çok arada kaldım lütfen yardımcı olun. Çalışırken mesleki açık lise diplomasını alan kardeşlerim de yardımcı olursa sevinirim.