Sizce okullar açılacak mı?

Dusundugume gore 8. ve 12. Sınıflar açılır

açılsın artık bu saatten sonra, tüm kahveler avmler park bahçeler meyhaneler halısahalar aklınıza gelebilecke her yer açık bi okullar mı sıkıntı yani
birde tatil yerlerini unutmamak lazım tabi
Diğer yerlerin açılması kadar okulların açılması da saçmalıktan ibaret. Ne okullar ne de bu bahsettiğiniz yerler açılmamalı. Her yer açık zaten diyip bir de okulları açtıktan sonra ne anlamı kalır?

Ben açılmaması taraftarıyım. Vaka sayısı devamlı artarken intihar olur bu.
Yazmaya üşendim yine...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açılsın artık bu saatten sonra, tüm kahveler avmler park bahçeler meyhaneler halısahalar aklınıza gelebilecke her yer açık bi okullar mı sıkıntı yani
birde tatil yerlerini unutmamak lazım tabi
Emin misin?

Okula 1 vaka bile olsa tü moku lkarantinaya alınacak. Ve içerisinde bulunan her insan.

Ayrıca neden açtılar AVM leri falan?
Çünkü, maske takacağımızı vs. düşünerek. Ama halimiz ortada.

açılmasın istiyorum ama ben burnunun dikine gidip açıcağını düşünüyorum canım ülkemin

Tüm kahveler,
AVM'ler,
Park bahçeler,
Meyhaneler,

Halısahalar,

Aklınıza gelebilecek her yer açık bi okullar mı sıkıntı yani ? Birde tatil yerlerini unutmamak lazım tabi.
6 Tane hata saydın ve bunları tekrar hata yaparak yani okulları açarak mı düzelteceğiz ?
Bir yanlışı başka bir yanlış yaparak mı düzelteceğiz ?

11'e gidiyorum şu anda okulların kapalı olmasından en çok ben muzdaripim.

Diğer yerlerin açılması kadar okulların açılması da saçmalıktan ibaret. Ne okullar ne de bu bahsettiğiniz yerler açılmamalı. Her yer açık zaten diyip bir de okulları açtıktan sonra ne anlamı kalır?
doğru söylüyorsun dediğim yerler de açılmamalı fakat bu şekilde yaptıklarında da bi önlem göremiyorum ben yani önlem almışken tam alınması gerektiğini söylüyorum okullar açılmadı diyelim okulda bulaşacak virüs bu sefer öğrenciye kafe de bulaşacak e ne anladım ben bu işten madem hayatı normalleştiriyorlar okulları da açsınlar dershaneler zaten 8 ve 12 lere ders vermeye başladı ayrıca okulda dersle ilgilenmeyen çocuk online derste ne kadar ilgilenecek veya imkanlardan kaynaklı olarak ne kadar katılım gösterebilecek her türlü kayıp yani iki ucu çamurlu değnek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6 Tane hata saydın ve bunları tekrar hata yaparak yani okulları açarak mı düzelteceğiz ?
Bir yanlışı başka bir yanlış yaparak mı düzelteceğiz ?

11'e gidiyorum şu anda okulların kapalı olmasından en çok ben muzdaripim.
emin ol 12 ler senden daha sıkıntıda şu an 11. sınıfta 11in konularını halletmek kendine yapabileceğin en büyük yarar olur yaza doğru veya 2. dönemde de tyt ye başlarsan çok güzel bir ivme kazanırsın sen sınavdan değil sınav senden korkar tabi bu iradene bağlı 2. seçenek olarak ben çok muzdaripim deyip çalışmayı da bırakabilirsin veya daha çok üzerine gidersin tamamen senin elinde senin hayatını sen şekillendireceksin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,270
Üyeler
189,054
Son üye
brtkdk
Geri