Forumda açılan 100. konu kaldı ki neredeyse her hafta okulların kapanmasının gündemde bile olmadığı söyleniyor. Bunu anlayamıyorsan ciddi problemlerin vardır ya da anlama konusunda güçlük çekiyorsundur.artislik yapmamak zor olmamalı
Forumda açılan 100. konu kaldı ki neredeyse her hafta okulların kapanmasının gündemde bile olmadığı söyleniyor. Bunu anlayamıyorsan ciddi problemlerin vardır ya da anlama konusunda güçlük çekiyorsundur.artislik yapmamak zor olmamalı
yalnız hiç bir konuyu görmedim hala artislik yapmaya devam ediyorsun gündemi de takip etmiyorum etmediğim için bu konuyu açma gereği duydumForumda açılan 100. konu kaldı ki neredeyse her hafta okulların kapanmasının gündemde bile olmadığı söyleniyor. Bunu anlayamıyorsan ciddi problemlerin vardır ya da anlama konusunda güçlük çekiyorsundur.
geçmiş olsunbizim sınıf karantinada 10 kişi pozitif çıktı daha test yaptırmayan baya kişi var yarın bende test yaptıracağım muhtemelen bende koronayim ama kapanacağını sanmıyorum
malesef ya yapacak bir şey yok :/Yok aga adam mesafe diyor temizlik diyor lan dezenfektanlar bildiğin ölümcül madde mesafe desen mağara adamı bile bilir okulda mesafe olmadığını. Herkes dipdibe
Bu sene zor. Zaten bende kapatılmaması taraftarıyım fakat bu önlem gelmesin demek değildir. Okullarda sabahçı ve öğlenci olmak üzere 2 gruba ayırabilirler. Hem bu sayede bulaşıcılık bir nebzede olsa azalır hemde 35 kişiyle derse girmeyiz.herkese merhabalar sizce okullar uzaktan eğitime geçer mi ?
Hahahahah laflara bak. Seninle muhattap olmak baştan hata.hala artislik yapmaya devam ediyorsun
ayıp ediyon he gel barışak ?Hahahahah laflara bak. Seninle muhattap olmak baştan hata.
Mahmut kapatmaz. Çok kararlıBence kapanicak