evtArkadaşlar Msi G274QPF-QD 2K 27” inç monitör aldım fakat ekranda sanırım ölü piksel var pembe renkte siyahta belli olmuyor açık renklerde belli oluyor
Hocam sizce iade etmelimiyim çoğalma riski varmı
Edebiliyorsan et niye iade etme imkanın varken böyle kalsın kiHocam sizce iade etmelimiyim çoğalma riski varmı
Msi sanırım 5 ölü piksel altına garanti vermiyor 14 günlük iade hakkım var uğraşmakta istemiyorum ilerde çoğalırmı sorusu kafamı kurcalıyorBüyük ihtimale evet ölü piksel iade edebiliyorsan et ölü piksel testi yap googledan ama yapmayada gerek yok gibi direk beli oluyor zaten.
Hocam yine şansınızı deneyin şimdi uğraşmak istemediğinizden sonrasında başınıza daha büyük bişey olarak dönebilirMsi sanırım 5 ölü piksel altına garanti vermiyor 14 günlük iade hakkım var uğraşmakta istemiyorum ilerde çoğalırmı sorusu kafamı kurcalıyor
bence edebiliyoken edinHocam sizce iade etmelimiyim çoğalma riski varmı
Net iade etmen lazım çalış en azından belki diğer yanındaki pikseli falanda alır kendine gider iyice r place gibi ileride ikinci elde satman gerekirsede almazlar.Msi sanırım 5 ölü piksel altına garanti vermiyor 14 günlük iade hakkım var uğraşmakta istemiyorum ilerde çoğalırmı sorusu kafamı kurcalıyor
Hocam internetten ebrarbilgisayar üzerinden aldım sanırım 14 gün koşulsuz iade hakkım var hiç ölü piksel muabbbetine girmeyim diyorumHocam yine şansınızı deneyin şimdi uğraşmak istemediğinizden sonrasında başınıza daha büyük bişey olarak dönebilir
İleride pişmanlık duyayim diyorsan girmeyedebilirsin zor bir şey yokki ortada.Hocam internetten ebrarbilgisayar üzerinden aldım sanırım 14 gün koşulsuz iade hakkım var hiç ölü piksel muabbbetine girmeyim diyorum
İade edebiliyorsanız direkt edin hocam belki forumda aynı bütçede daha iyi monitör önerirler hemHocam internetten ebrarbilgisayar üzerinden aldım sanırım 14 gün koşulsuz iade hakkım var hiç ölü piksel muabbbetine girmeyim diyorum