Neler Yeni

Sizce ölü pikselmidir?

Ozkan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep
Arkadaşlar Msi G274QPF-QD 2K 27” inç monitör aldım fakat ekranda sanırım ölü piksel var pembe renkte siyahta belli olmuyor açık renklerde belli oluyor

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 81

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Büyük ihtimale evet ölü piksel iade edebiliyorsan et ölü piksel testi yap googledan ama yapmayada gerek yok gibi direk beli oluyor zaten.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

Ozkan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimale evet ölü piksel iade edebiliyorsan et ölü piksel testi yap googledan ama yapmayada gerek yok gibi direk beli oluyor zaten.
Msi sanırım 5 ölü piksel altına garanti vermiyor 14 günlük iade hakkım var uğraşmakta istemiyorum ilerde çoğalırmı sorusu kafamı kurcalıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet Taha Usta
Msi sanırım 5 ölü piksel altına garanti vermiyor 14 günlük iade hakkım var uğraşmakta istemiyorum ilerde çoğalırmı sorusu kafamı kurcalıyor
Hocam yine şansınızı deneyin şimdi uğraşmak istemediğinizden sonrasında başınıza daha büyük bişey olarak dönebilir

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Hacı
Ölü pixel.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Net iade etmen lazım çalış en azından belki diğer yanındaki pikseli falanda alır kendine gider iyice r place gibi ileride ikinci elde satman gerekirsede almazlar.

Ozkan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep
Hocam yine şansınızı deneyin şimdi uğraşmak istemediğinizden sonrasında başınıza daha büyük bişey olarak dönebilir
Hocam internetten ebrarbilgisayar üzerinden aldım sanırım 14 gün koşulsuz iade hakkım var hiç ölü piksel muabbbetine girmeyim diyorum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Hocam internetten ebrarbilgisayar üzerinden aldım sanırım 14 gün koşulsuz iade hakkım var hiç ölü piksel muabbbetine girmeyim diyorum
İleride pişmanlık duyayim diyorsan girmeyedebilirsin zor bir şey yokki ortada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet Taha Usta
İade edebiliyorsanız direkt edin hocam belki forumda aynı bütçede daha iyi monitör önerirler hem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,296
Üyeler
161,026
Son üye
XSaikaTR
Top Bottom