Neler Yeni

sizce PUBG Mobile yetkilileri bildirilenlere bakıyor mu?

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bence bakmıyor çünkü 100+ kişi bildirdim hiçbiri ban yemedi
mesaj yazdım bildirmek için olan bölümün altına artık bunuda banlamazsanız bir daha kimseyi bildirmicem diye onu da banlamadılar
pubg mobile yetkilisi ozan varya hani egoist patiynen video çeken onun o videoda anlattıklarının hepsi yalan bence bi türkiye için etkinlikleri artırdıkları doğru

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek Mobile tecrübe etmedim ama Steam PUBG'de çatır çatır banlanıyorlardı. En az 50-60 kişi banlatmışlığım var.
steamda düzenli iş yapıyolar ama mobile de yatıyorlar beceriksiz herifler

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En İyi Cevap
7
Hayır. Ayrıca o yetkiliyim diye youtuber ile videolar çeken Ozan adlı şahısda yetkili falan değil fake. Sırf facecam inin arkasına Pubg Mobile fotoğrafı koyunca yetkili olunmuyor. Eğer yetkiliyse bile sürekli youtuberlarla video falan çekiyor işinin başında değil.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
yani PUBG mobile den para almıyor mu
PUBG mobile ve PUBG yetkililerini ayrı yetkililer olması lazım
Yani bilemiyorum mobile dende para alıyolarda steam pubg nin 10 da 2 si kadardır diye düşünüyorum.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır. Ayrıca o yetkiliyim diye youtuber ile videolar çeken Ozan adlı şahısda yetkili falan değil fake. Sırf facecam inin arkasına PUBG Mobile fotoğrafı koyunca yetkili olunmuyor. Eğer yetkiliyse bile sürekli youtuberlarla video falan çekiyor işinin başında değil.
yetkili olmadığı hakkında kanıt?
o adam yetkili orda bi sıkıntı yok dediğn gibi işinin başında değil

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
bence bakmıyor çünkü 100+ kişi bildirdim hiçbiri ban yemedi
mesaj yazdım bildirmek için olan bölümün altına artık bunuda banlamazsanız bir daha kimseyi bildirmicem diye onu da banlamadılar
PUBG mobile yetkilisi ozan varya hani egoist patiynen video çeken onun o videoda anlattıklarının hepsi yalan bence bi türkiye için etkinlikleri artırdıkları doğru
Açıkcası pek yetkilinin bile olduğunu düşünmüyorum ben Mobile için.

En İyi Cevap
7
yetkili olmadığı hakkında kanıt?
o adam yetkili orda bi sıkıntı yok dediğn gibi işinin başında değil
Gerçek bir yetkili youtuberlarla sürekli onların canlı yayınlarına gitmez ve sürekli video çekmez ancak bu şahıs yapıyor. Ben yetkili olmadığını kandırıldığımızı düşünüyorum. Eğer gerçekten bu şahıs yetkiliyse o zaman burda konuşmamızın bir manası yok Pubg Mobile bitmiş demektir.

Top Bottom