Neler Yeni

SİZCE TOPLAMALIMIYIM EL ATIN BI

W.caniq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Can Kararmaz
asus p5g41t-m lx anakart ve core2 duo e8400 işlemci +8 gb ram bir pc toplayayım diyorum ufak tefek işler ufak oyunlar için sizce toplamalimiyim zaten dizüstü pc alicam iyi bi tane bu sadece evde herkesin işini görsün ufak oyun oynatsin diye toplamalimiyim nasıl

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Toplanabilir. Önemli olan cebinizdeki para :)

W.caniq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Can Kararmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Toplanabilir. Önemli olan cebinizdeki para :)
Ucuz olsun iş görsün mantıklı çok beklenti yok zaten dediğim gibi iyi bi dizüstü alacağım sadece işte evde is görsün nete girsin ufak oyunları oynatsin diye dedim 8 gb ram ile işlemci yeterli bence ekran kartı bilmiyorum yardımcı olursanız iyi olur

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
asus p5g41t-m lx anakart ve core2 duo e8400 işlemci +8 gb ram bir pc toplayayım diyorum ufak tefek işler ufak oyunlar için sizce toplamalimiyim zaten dizüstü pc alicam iyi bi tane bu sadece evde herkesin işini görsün ufak oyun oynatsin diye toplamalimiyim nasıl
Hocam aynı anakartı kullanıyorum quad serisi bir işlemci takarsanız o zaman ufak tefek oyunları oynatıyor.İmzada bütün sistemim var csgo 50fps valorant 40-50 civarı açıyor.100TL bütçe arttırıp Q9400 veya Q9450 alın.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bütçe ne kadar hocam belki daha güzel 2. el sistemler bulabiliriz.

W.caniq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Can Kararmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe ne kadar hocam belki daha güzel 2. el sistemler bulabiliriz.
Bütçe işte oldukta malzemeleri alıp toplicam acelesi olmadığı için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aynı anakartı kullanıyorum quad serisi bir işlemci takarsanız o zaman ufak tefek oyunları oynatıyor.İmzada bütün sistemim var csgo 50fps valorant 40-50 civarı açıyor.100TL bütçe arttırıp Q9400 veya Q9450 alın.
O islemcileride pek bulamıyorum 2. El

8 gb ram desteği var diye bu anakarti seçtim ama pek işlemci taraflı değil galiba

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bütçe işte oldukta malzemeleri alıp toplicam acelesi olmadığı için

O islemcileride pek bulamıyorum 2. El

8 gb ram desteği var diye bu anakarti seçtim ama pek işlemci taraflı değil galiba
Sahibinden sitesinde bolca var bende ordan almıştım.Quad serisi ve xeon serisi işlemciler bu anakarta en iyi takılabilecek işlemcilerden.Bana aşağıda linkteki işlemciden önermişlerdi maximum takabileceğim olarak.

Top Bottom