Koyunlar(vergi)Evet saygı ve dürüstçe tartışslaım
Bana göre;
1-Ekonomi
2-Eğitim
3-Adalet
Bu ağır oldu hocamKeşke 3 sorunla bitse....
Ah be hocam keşke bu durumlara düşmeseydik after effects öğrencem pc alıcam kripto düşse bile baya pahalı olucak o kadar güzel özetledinizki yorumun alnı olsa öpülürUmarım hocam. Çevremden yola çıkmak gerekirse önceden iktidarı destekleyen kişiler bile şuan bıkmış durumda. Ülkenin sorunları çığ gibi büyüyor. Yoksulluk sorun olmaktan çıktı diyen bir bakan ve her gün yoksulluk yüzünden gelen intiharlar. Gençlerin çoğu ben dahil olmak üzere ekonomik sorunlar yüzünden özellikle sosyal medyada görüp özendiği başka ülkelerdeki hayatlara sahip olmak istiyor ve çok büyük bir kısmı kendisine ait olan ülkeyi terk edip gitmek istiyorlar. Gençler torpilden, düşük alım gücünden, ekonomiden, vergilerden, gelecek kaygısından, mezun olup iş bulamamaktan, açıkta kalmaktan, toplum tarafından dışlanmaktan korkuyor. Şuanlık bu kadar aklıma geldi saymaya kalksam eminim 2 paragraf yazı çıkar sadece bu maddelerden. Ülkenin diğer sorunları zaten ayrı bir dert. Sonumuz hayrolsun.
1)RecepEvet saygı ve dürüstçe tartışslaım
Bana göre;
1-Ekonomi
2-Eğitim
3-Adalet
Recep T***ip ErdoğanEvet saygı ve dürüstçe tartışslaım
Bana göre;
1-Ekonomi
2-Eğitim
3-Adalet
Aga şuan dinle yönetlirsek zaten hooop orta çağ avrupa- Laiklik
- Eğitim
- Ekonomi
Adaletin eğitim sisteminin düzelmesi ile düzeleceğini düşünüyorum. Aynı şekilde birçok sorun da böyle düzelir.
Laikliğin kaldırılması bence şu an ki Türkiye için sorun. O zamanlar ülkeye çok büyük katkılar sağlamış olabilir. Ama şu an ülkemizin tek bir dine (İslam) göre yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten bir çok yasa dine uygun olarak hazırlanmış gibime geliyor. Dünya üzerinde 3 tane ülkede laiklik var (Fransa, İzlanda, Türkiye). Bu sayı her geçen yıl azalmış cumhuriyetin ilanından bu yana.
NOT: Tekrar söylüyorum bu benim fikrim. Ve Anti-Kemalist değilim.