Neler Yeni

Sizce Türkiye'nin En Önemli 3 Sorunu Nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
1-Eğitim
2-Torpil
3-Üretim

ZeroGhost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serhat Karaesma
Keşke 3 sorunla bitse....
Bu ağır oldu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım hocam. Çevremden yola çıkmak gerekirse önceden iktidarı destekleyen kişiler bile şuan bıkmış durumda. Ülkenin sorunları çığ gibi büyüyor. Yoksulluk sorun olmaktan çıktı diyen bir bakan ve her gün yoksulluk yüzünden gelen intiharlar. Gençlerin çoğu ben dahil olmak üzere ekonomik sorunlar yüzünden özellikle sosyal medyada görüp özendiği başka ülkelerdeki hayatlara sahip olmak istiyor ve çok büyük bir kısmı kendisine ait olan ülkeyi terk edip gitmek istiyorlar. Gençler torpilden, düşük alım gücünden, ekonomiden, vergilerden, gelecek kaygısından, mezun olup iş bulamamaktan, açıkta kalmaktan, toplum tarafından dışlanmaktan korkuyor. Şuanlık bu kadar aklıma geldi saymaya kalksam eminim 2 paragraf yazı çıkar sadece bu maddelerden. Ülkenin diğer sorunları zaten ayrı bir dert. Sonumuz hayrolsun.
Ah be hocam keşke bu durumlara düşmeseydik after effects öğrencem pc alıcam kripto düşse bile baya pahalı olucak o kadar güzel özetledinizki yorumun alnı olsa öpülür

Windowsc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Kırcı
İnsanlar,hakediyolar bir kesim anladınız siz ne demek istediğimi.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
1 adalet
2 vergi
3 karnını açıp kuru bilmemneyini gösterenler
4 yakasını çok açanlar (göğsünü belli edenler)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
1-Eğitim
2-Eğitim
3-Eğitim

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
- Laiklik
- Eğitim
- Ekonomi

Adaletin eğitim sisteminin düzelmesi ile düzeleceğini düşünüyorum. Aynı şekilde birçok sorun da böyle düzelir.

Laikliğin kaldırılması bence şu an ki Türkiye için sorun. O zamanlar ülkeye çok büyük katkılar sağlamış olabilir. Ama şu an ülkemizin tek bir dine (İslam) göre yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten bir çok yasa dine uygun olarak hazırlanmış gibime geliyor. Dünya üzerinde 3 tane ülkede laiklik var (Fransa, İzlanda, Türkiye). Bu sayı her geçen yıl azalmış cumhuriyetin ilanından bu yana.

NOT: Tekrar söylüyorum bu benim fikrim. Ve Anti-Kemalist değilim.

Captain Pricee

80+ Bronze

ZeroGhost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serhat Karaesma
- Laiklik
- Eğitim
- Ekonomi

Adaletin eğitim sisteminin düzelmesi ile düzeleceğini düşünüyorum. Aynı şekilde birçok sorun da böyle düzelir.

Laikliğin kaldırılması bence şu an ki Türkiye için sorun. O zamanlar ülkeye çok büyük katkılar sağlamış olabilir. Ama şu an ülkemizin tek bir dine (İslam) göre yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten bir çok yasa dine uygun olarak hazırlanmış gibime geliyor. Dünya üzerinde 3 tane ülkede laiklik var (Fransa, İzlanda, Türkiye). Bu sayı her geçen yıl azalmış cumhuriyetin ilanından bu yana.

NOT: Tekrar söylüyorum bu benim fikrim. Ve Anti-Kemalist değilim.
Aga şuan dinle yönetlirsek zaten hooop orta çağ avrupa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,146
Üyeler
162,632
Son üye
Allyv2
Top Bottom