Neler Yeni

Sizde de halsizlik, baş ağrısı ve hafif titreme varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,986
İsim
Burak Karadağ
Dostlar bugün durduk yere hastalandım üzerimde bir halsizlik, baş ağrısı (başım çatlıyor) ve vücudumda hafif titireme var, ateşimde yok sayılmaz. Sizde de varmı bu tarz belirtiler? Bu aralar salgın var ve aciller tıklım tıklım. '(

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsun. Ben bir şey yok çok şükür. Bir tavuk çorbası için. Bitki çayı falan için. Biraz da yatın geçer. Hastaneye gitmek sakıncalı bence, çok hasta var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,986
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun. Ben bir şey yok çok şükür. Bir tavuk çorbası için. Bitki çayı falan için. Biraz da yatın geçer. Hastaneye gitmek sakıncalı bence, çok hasta var.
Allah korusun, hastaneye gidip daha da hasta oluruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
crazy
aynı belirtiler var, sabahta biraz boğazım iltihaplı gibiydi, hemen bi ıhlamur adaçayı yapıp yumuşattım

rexsamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
samet firat
Dostlar bugün durduk yere hastalandım üzerimde bir halsizlik, baş ağrısı (başım çatlıyor) ve vücudumda hafif titireme var, ateşimde yok sayılmaz. Sizde de varmı bu tarz belirtiler? Bu aralar salgın var ve aciller tıklım tıklım. '(
cevremde ki herkes öyle havadan bence ben sapa sağlamamım

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,138
İsim
Kadir
1.5-2 hafta önce aynısı vardı kemiklerimin ağrıdığını hissediyordum doktor antibiyotik vs verdi iyileştim
duyduğum kadarıyla influenza ve covid salgını tekrar başlamış covid olmadığıma emindim çünkü öksürük hiç yoktu ama diğer her şey vardı gibi

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Aynı şikayetler bendede vardı 2 gün önce. Bir gün sonra burun akıntısı başladı. Kısacası geçmiş olsun.Hastalığı kapmışsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,986
İsim
Burak Karadağ
Bitki çayı, ıhlamur vs içeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.5-2 hafta önce aynısı vardı kemiklerimin ağrıdığını hissediyordum doktor antibiyotik vs verdi iyileştim
duyduğum kadarıyla influenza ve covid salgını tekrar başlamış
Evet kemiklerimde hafif sızlama/ağrı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,398
Üyeler
161,042
Son üye
trkbyzc
Top Bottom