Neler Yeni

Sizde de halsizlik, baş ağrısı ve hafif titreme varmı?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Dostlar bugün durduk yere hastalandım üzerimde bir halsizlik, baş ağrısı (başım çatlıyor) ve vücudumda hafif titireme var, ateşimde yok sayılmaz. Sizde de varmı bu tarz belirtiler? Bu aralar salgın var ve aciller tıklım tıklım. '(
Hep zam haber paylaştığından oldu bunlar :ROFLMAO:
İşin şakası geçmiş olsun.
Grip ve Covid vakalarında kış gelmesiyle artış var. Korkulacak bir şey yok. Evde daha önce sana yazılan ateş düşürücü, ağrı kesici, anti gribal ilaçlardan varsa kullan, bol sıvı tüketimi ve dinlenme ile bir iki güne geçiyor genelde.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,135
İsim
Kadir
Bitki çayı, ıhlamur vs içeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet kemiklerimde hafif sızlama/ağrı var
Aile hekimine görünmeni tavsiye ederim ilk gün iade ederim diyordum ikinci gün aşırı kötüydüm erken tedaviye başlamanı tavsiye ederim hastaysan

OVERLORD.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Kuruçay
Dostlar bugün durduk yere hastalandım üzerimde bir halsizlik, baş ağrısı (başım çatlıyor) ve vücudumda hafif titireme var, ateşimde yok sayılmaz. Sizde de varmı bu tarz belirtiler? Bu aralar salgın var ve aciller tıklım tıklım. '(
Aynı belirtileri arkadaşım da az önce bana anlattı. Geçmiş olsun

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
ben 2 yıl öncesine kadar sürekli hasta olurdum kış ayların da sıtma tutardı sürekli 2 yıldır soğuk suyla duş alıyorum eskisi kadar hasta olmuyorum bilmiyorum etkisi var mı hergün düzenli vitaminlerimi de alıyorum spor yaptğım için özellikle sıtma titreme üşüme hiç olmuyor nadiren de hasta oluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,327
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom