bır sogutucunun performansı bellıdır dıye boyle sordum eger ıslemcı soruyorsanız 14700k için bakıyorumYani. Soru çok geniş kapsamlı olmuş. Soğutucu işlemciye göre seçilir genelde siz sokete göre sormuşsunuz. 12100f'i üfleyerekte soğutabilirsin. Ama 14900k için Aydın üniversitesi laboratuvarından sıvı nitrojen çalman gerekebilir.
Hocam her işlemcinin TDP'si aynımı ki performansı belli olsun? MSI Mag CoreLiquid C360 kullanılıyor genelde bu işlemci için performansı tatmin ediyor.bır sogutucunun performansı bellıdır dıye boyle sordum eger ıslemcı soruyorsanız 14700k için bakıyorum
ben almışken 14700k ıcın en ıyısını almak ıstıyorum onerınız varmı aslında aklımda freezer ıı 280mm var ama sızınde gorusunuzu almak ısterımHocam her işlemcinin TDP'si aynımı ki performansı belli olsun? MSI Mag CoreLiquid C360 kullanılıyor genelde bu işlemci için performansı tatmin ediyor.
Galahadben almışken 14700k ıcın en ıyısını almak ıstıyorum onerınız varmı aslında aklımda freezer ıı 280mm var ama sızınde gorusunuzu almak ısterım
Benimde tavsiyem MSI Mag CoreLiquid C360 olur.ben almışken 14700k ıcın en ıyısını almak ıstıyorum onerınız varmı aslında aklımda freezer ıı 280mm var ama sızınde gorusunuzu almak ısterım
arctıc in 280mm si daha iyi performans verıyor hocam testlerde emınmısınız 360mm modelıne?Galahad
Arctic II 360
14700k ya yetermi şüpheliyimThermalright phantom spirit fiyatının enn iyisi bence.
Bilemiyorum bende yetmez muhtemelen o seviyelere en mantıklısı arctic 360, 420. Bunlar üstüne yok zaten.arctıc in 280mm si daha iyi performans verıyor hocam testlerde emınmısınız 360mm modelıne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
14700k ya yetermi şüpheliyim
12100F mx4 lü stok fanla 80 dereceleri görüyodu şu 12100F'in ısısını hafife almasın milletimiz artık nolur ya.. üfleyerek falan soğutamazsın.Yani. Soru çok geniş kapsamlı olmuş. Soğutucu işlemciye göre seçilir genelde siz sokete göre sormuşsunuz. 12100f'i üfleyerekte soğutabilirsin. Ama 14900k için Aydın üniversitesi laboratuvarından sıvı nitrojen çalman gerekebilir.
benım baktıgım testlerde 280mm modelı dıger modellerden daha ıyı performans verıyor hocamBilemiyorum bende yetmez muhtemelen o seviyelere en mantıklısı arctic 360, 420. Bunlar üstüne yok zaten.
Arctic II 280 vs 360 arasında anlamlı fark yok. 1° fark eder ya da etmez.arctıc in 280mm si daha iyi performans verıyor hocam testlerde emınmısınız 360mm modelıne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
14700k ya yetermi şüpheliyim
Vay be garipmişbenım baktıgım testlerde 280mm modelı dıger modellerden daha ıyı performans verıyor hocam
Peki bunu 13900k, 14900k, 14700k için de söyleyebilirmiyizArctic II 280 vs 360 arasında anlamlı fark yok. 1° fark eder ya da etmez.