Sizi hayata bağlayan şey nedir ?

Neyden keyif alırsınız , ne için yaşarsınız , neler olsa hayattan daha çok keyif alırsınız veya ne olsa hayattan soğursunuz intihar eşiğine gelirsiniz ? içimden geldi sormak istedim.
masajlı koltuk alacam
gta 5te milyarder olacam
mta cit2de top 1 kasacam

Neyden keyif alırsınız , ne için yaşarsınız , neler olsa hayattan daha çok keyif alırsınız veya ne olsa hayattan soğursunuz intihar eşiğine gelirsiniz ? içimden geldi sormak istedim.
Valla hocam ekonomik bağımsızlığımı kazanıp rahatça yaşasam çok keyf alırım ömür boyu aile evinde kalsam intihar eşiğine gelirim

Valla hocam ekonomik bağımsızlığımı kazanıp rahatça yaşasam çok keyf alırım ömür boyu aile evinde kalsam intihar eşiğine gelirim
Aslında bende aile evinde kalma sorunu yokta fiziksel engelimden dolayı hiç bir işe yarayamam ve eve ekonomik olarak bir getirim olmadığı için çok kötü hissediyorum ailem şükürler olsun çok iyi biriler ve böyle bir şey düşündüğümü bilseler muhtemelen kızarlardı ama olsun , finansal özgürlük olayını çok iyi anlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

masajlı koltuk alacam
gta 5te milyarder olacam
mta cit2de top 1 kasacam
1762975945182.webp

'' mta ''

Son düzenleme:
Aslında bende aile evinde kalma sorunu yokta fiziksel engelimden dolayı hiç bir işe yarayamam ve eve ekonomik olarak bir getirim olmadığı için çok kötü hissediyorum ailem şükürler olsun çok iyi biriler ve böyle bir şey düşündüğümü bilseler muhtemelen kızarlardı ama olsun , finansal özgürlük olayını çok iyi anlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
'' mta ''
5070ti ile mta oynuyom fanlar dönmüyor bile

valla gezsem çok iyi olur biri beni aldırsın tüm dünyayı gezdirsin anı edinelim yakın arkadaşlarımda olsa of mis dadından yenmez para mara istemiyorum sadece sürsün arabamı neyse vize mize yapsın yeto intihar eşiğine gelmem ben vala hayat çok anlamsız geliyor

arkadaşlarla dısarı cıkmak ve ailemle zaman gecirmek bisey için yasamıyom ilerde napıcam bilmiyorum çok param olsa cok keyif alırım ailemden herhangi birini kaybetsem

masajlı koltuk alacam
gta 5te milyarder olacam
mta cit2de top 1 kasacam
Baba koltuğu + koca salon + amortisörlü masa, monitör kolu + hafif yağmurlu havada gökdelen bir yapıda en üst katlarda manzara sağında kalacak şekilde off güzel olurda pc de bir yere kadar abi ya benim hayaller daha başka önce ki sayfada yazdım zaten

Valla beni bilmem ama @İsimbulamajim adlı kişiyi,İ5 14400F hayata bağlayacak.🥲

Şimdi hayallerinizi yıkacağım büyük bir zevkle.

Masaj koltuğu hiç bir işe yaramıyor. Dayak mı yedin, masaj mı oldun belli değil.
At, Köpek, İnek te adamın elini kolunu bağlıyor. Bir hafta sonun bile olmuyor. İneği götürüp komşuya da bırakamıyorsun. Ayrıyetten At'lar ısırıyor ve çok fena tekme atabiliyor.
Ama gezmek güzel bir şey. Bir hafta içinde bıkıyorsunuz. Birden her yer aynıymış gibi görünüyor.
Güzel bir eş mi dediniz? Bir süre sonra gözüne görünmemek için bahaneler bulmaya çalışırsınız.
Hayal mi dediniz? Hayaller hayal kurarken güzel.

Eskiden vardı ama şuan yok bir şey açıkçası intihar etmek çok büyük risk bir şekilde i tihar başarısız olursa seni zorla hayatta tutacaklar ve sen bir sey yapamayacaksın

Geri