Sayende aklıma geldi.Bir kere reeder tablet aldım bir daha tövbe almam... 1 sene içerisinde şarj önerilerini dikkate alarak şarj ettiğim halde bataryası şişti ve şişincede ekranıda kırıldı.. Garantiye yolladım yapmadılar kullanıcı hatası dediler, hatta 180 TL satış fiyatı olan tablete 200 TL servis ücreti çıkardılar....
Hangi düzgün markanın bataryası şişerse şişsin kullanıcı hatası dendiğini görmedim... Reedere bulaşmayın derim
Vatan Bilgisayar'da satış görevlisinin öve öve bitirememesi sonucu Reeder P11 almıştım. Bu olaydan 4-5 sene geçti sanıyorum. Tabi o zaman da pek bilgim yoktu telefonlar hakkında, adam gözümü boyadı, Samsung yerine bunu aldım. Gerçekten kimseye ÖNERMİYORUM. Asla ve asla Reeder almayın. Paranızı çöpe atın, en azından bu telefonla uğraşıp sinir olmazsınız.
İşin saçma yanı, sanırım herkeste bu yoktu ama benim cihazımda reklam virüsü (Adware) vardı ve cihazı sıfırlamama rağmen gitmiyordu. ROM atmakla vs. uğraşmadım ama çok sinir bozucuydu, Chrome açılıp saçma sapan sitelere giriyordu. Dr. Web notavirus diye bir tehdit bulmuştu ama root gerekliydi. O zaman hiç bilmediğimden uğraşmadım. Sonradan ekranı da kırılınca değiştirdim.