ustam normal pc kamerası alabılırsınz daha kalıtelı olur bence. ben vıdeoları ızledımde pek kalıtelı gelmedı bana ıptal ettım sıparısımıNormal canlı yayın yapabilirmiyim.Bilgisayara bağlayıp.
Aynı fiyata daha iyi bir öneride bulunabilir misiniz ?alınmaz sırf ucuz diye alıp motovlog çekcekseniz almayın çöpten hallice görüntüsü var
Aynı fiyata daha iyi bir öneride bulunabilir misiniz ?güvenligi için düşünen varsa düşünebilir ama video içerik için düşünen için görüntüler tost makinesi gibi geldi hoşuma gitmedi.
pc kamera önerirmisin.Banada kötü geldide ucuz diye aldım wallaustam normal pc kamerası alabılırsınz daha kalıtelı olur bence. ben vıdeoları ızledımde pek kalıtelı gelmedı bana ıptal ettım sıparısımı
ikinci el xiaomi yd cihaz al tak kaska çene aparatı ile daha iyi iş yapar içerik çıkmaz bu kamera ile. aksini iddia eden varsa alsın tabi. ayrıca araç içi kamera olarak da kullanılmaz. sadece günü kurtarmak için video çekersiniz amatörceAynı fiyata daha iyi bir öneride bulunabilir misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı fiyata daha iyi bir öneride bulunabilir misiniz ?
sjcam kullandım, gerçekten kötüydü hocam boş yere tavsiye vermiyorumTavsiye verecem diye cidden kafayı yemissiniz. Bahsettiğin 2 markanın da en ucuz modeli 12bin tl den başlıyor![]()
android telefonların çoğuna takılıyor hocam, takılmayan telefonada harici ssd bağlayabiliyorsun. aklında olsun. hatta iphone pro serisinin son 3 modeli ssdye pro res kayıt alabiliyor. 15 p, 16 p, 17 p, ... şeklindetelefonuna hafıza kartı takabiliyor musun peki hocam? en az 512gb tercihen 1tb telefonun yoksa dediğin sadece hikaye
pil vs derdine daha girmedim bile ben aksiyon kameramda tek pille 720pde 2-3 saat kayıt alabiliyorum.
bundan altını önermem ben de kullanıyorum öneririm
çoğuna takılıyorsa cahil kalmışım o zaman ben hiç kart takılabilen telefon modeli bilmiyorum çünküsjcam kullandım, gerçekten kötüydü hocam boş yere tavsiye vermiyorum
android telefonların çoğuna takılıyor hocam, takılmayan telefonada harici ssd bağlayabiliyorsun. aklında olsun. hatta iphone pro serisinin son 3 modeli ssdye pro res kayıt alabiliyor. 15 p, 16 p, 17 p, ... şeklinde
Samsunglarda S serisinin son cihazlarında yok ama M-A serilerinde microsd kart desteği var. Harici ssd bağlama işi gayet güzel hocam, OTG destekli telefonlarda ve yeni nesil iphonelarda bunu yapabilirsiniz. Benim taşınabilir Type-C girişli SSD exfat olarak biçimli, hem android hem iphone bağlayabiliyorum.çoğuna takılıyorsa cahil kalmışım o zaman ben hiç kart takılabilen telefon modeli bilmiyorum çünkü
benim bildiğim marka ve modeller şöyle
samsung desen takılmıyor
xiaomiye zaten hiç takılmıyordu
honor desen o da öyle
huaweiden emin değilim bir tek ama muhtemelen ona da takılmıyordur
edit: sonye falan takılıyordur kesin adamlar 3.5mm kulaklık girişi bile koyuyorlar ama trde yok ki sony artık