hepsini satıp ederi neyse değerinde csgo bıçak veya silah skini alıp bynogameden satabilirsiniz.Skin ve kasam var bynogame de bunu gerçek paraya çevirmek istedim ama skin ve kasa gözükmüyor bunu nasıl gerçek para yaparım steamde satıp sonra oyun alsam oyunu iade etsem karta iade olurmu
Alacağım seçkinin olup olmadığını nereden bilecemhepsini satıp ederi neyse değerinde csgo bıçak veya silah skini alıp bynogameden satabilirsiniz.
olmaz kartla satın alım yapmadıgınız sürece karta iade gerçekleşmiyorAlacağım seçkinin olup olmadığını nereden bilecem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim dediğim olurmu oyun alıp iade etsem
Karttan steam bakiyesi dışında ek ücret alacak bi oyun alsam sonra iade etsem olurmuolmaz kartla satın alım yapmadıgınız sürece karta iade gerçekleşmiyor
Olmaz steam bakiye ilarak iade ediliyo sadeceAlacağım seçkinin olup olmadığını nereden bilecem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim dediğim olurmu oyun alıp iade etsem
Bana 100tl lik oyun al senin kartina 75tl atarim istersenBynogame dışında bir sayfa varmı satış yapabileceğim
discord serverları var kanka stats#1111 ulaşabilirsinzSkin ve kasam var bynogame de bunu gerçek paraya çevirmek istedim ama skin ve kasa gözükmüyor bunu nasıl gerçek para yaparım steamde satıp sonra oyun alsam oyunu iade etsem karta iade olurmu