Neler Yeni

Skinny fat birisi sporda ne yapmalı nasıl beslenmeli?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3 hafta önce spora başladım 2 hafta elimden geldiğince fullbody çalıştım (elimden geldiğince diyorum çünkü bileklerimi kırdığım için kemik erimesi olmuştu aşırı ince ve güçsüzler) benchpress yaparken çok zorlanıyorum 5 kg dambıldan 7.5 kg dambıla geçmek bile tekrar sayımı yarı yarıya azaltıyor bol giyindiğim için belli olmuyor amanbirde skinny fat illeti var koşunca hemen nefes nefese kalıyorum karantinadan öncede çok hareketli bir hayatım yoktu ama en azından okuldan çıkınca yürüyor geziyordum korona patladığından beri evdeyim ne yapmalıyım bilmiyorum skinny fat videolarında kardiyo ve ağrılık çalışmanın birlikte yapılması vücut şekle girince bulka girilmesi söyleniyor ama kardiyo süresinden kimse bahsetmiyor Savaş Cebeci yemekten kısın kardiyo haftada 1 saati geçmesin diyor başka videolarda yemekten kısmayın kardiyoya abanın diyorlar çok arada kaldım 2.5 ayda göğüs ve göbeğimi eritecek kol ve bileklerimin cılızlığını giderecek ne yapabilirim nasıl beslenmeliyim?

Son düzenleme:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım tavuklu pilav yemen lazım
En büyük sorunda maddiyat hocam salona zar zor biriktirdiğim parayla kaydoldum haşlanmış yumurta hariç protein alabileceğim besin yok düşünmüyordum ama toz alacağım gibi duruyor

Maykıl

80+ Silver
En büyük sorunda maddiyat hocam salona zar zor biriktirdiğim parayla kaydoldum haşlanmış yumurta hariç protein alabileceğim besin yok düşünmüyordum ama toz alacağım gibi duruyor
Hocam türkiyede öyle maalesef (videolardan gördüğüm kadarıyla)

Top Bottom