Neler Yeni

skyrim i nasıl bitirmeliydim?

selman371

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed Selman Yozoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/_selman371_/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198798795622/
Twitter
YozogluM
Facebook
muhammedselman.yozoglu.1
Discord
selman371#4922
arkadaşlar skyrim oynarken yan görevlere çok takılmadan ana görevlerin merakına kapılıp oyunun ana görevlerini bitirdim ama tonla yan görev duruyor ve haritanın daha %30 açılmıştır daha sizce yaptığım doğrumuydu görüşlerinizi merak ettim.

NSCLKKL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ns clkkl
yan görewlerde kaybolmamak için bende öle yabaom vogu oyunda :))

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
arkadaşlar skyrim oynarken yan görevlere çok takılmadan ana görevlerin merakına kapılıp oyunun ana görevlerini bitirdim ama tonla yan görev duruyor ve haritanın daha %30 açılmıştır daha sizce yaptığım doğrumuydu görüşlerinizi merak ettim.
Pintipandaya sor kaç sene oldu daha bitmedi sanırım

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
skyrim i oynuyacaksan, onun dünyasında kaybolacaksan ana görevleri sal öncelikle bi, git hırsızlar loncasına, karanlık kardeşliğe onların görevlerini bitir. açık dünyada gez seni oyuna bağlayacak bir ton unsur bulacaksın.

edit: skyrim ı a dan z ye biliyorum istediğini sorabilirsin, sadece dragonborn dlc sini %100 bitirmerdim.

arkadaşlar skyrim oynarken yan görevlere çok takılmadan ana görevlerin merakına kapılıp oyunun ana görevlerini bitirdim ama tonla yan görev duruyor ve haritanın daha %30 açılmıştır daha sizce yaptığım doğrumuydu görüşlerinizi merak ettim
sıkı bir rpg seversen oyna ama sıkılcagını düşünüyorsan girişme bence

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
O oyun bitmiyor ya bir sürü modu var bir sürü eklenti dlc birde açık dünya olunca kitaptan defterden görev geliyor kapılıp gidiyorsun keşke yan görevlere takılsaydın asıl zevk veren bence onlar. Vampir ol hırsız ol dünyaya açıl kral ol fırtınapelerinlilerle kazan filan

Abbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Alp KyRa
Harita da kaybol :) En iyi bitirme şekli

ElectriX

80+ Silver

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Onu bunu boşver binlerce mod var kur kafana göre takıl çok komik modlar var

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
skyrim i oynuyacaksan, onun dünyasında kaybolacaksan ana görevleri sal öncelikle bi, git hırsızlar loncasına, karanlık kardeşliğe onların görevlerini bitir. açık dünyada gez seni oyuna bağlayacak bir ton unsur bulacaksın.

edit: skyrim ı a dan z ye biliyorum istediğini sorabilirsin, sadece dragonborn dlc sini %100 bitirmerdim.
Aynen katılıyorum benim yazdıklarımı yazmış tekrar yükleyip uyku düzeni bozma vakti gelmiş belliki

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Usta bended oynamak çokl istiyorum. Ama ekranda imleç kalıyor ne yaparsam yapıyım olmadı fikrin var mı?

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,793