Skyrim Special Edition Problemleri Varmı?

Reaksiyon skoru
4
Merhaba bu aralar şu oyunu merak ettim bunlar nasıl oynuyor diye ben ilk aldığımda Steam'de başlangıçta atla takılıyordu şimdi düzelmiş midir ve sizce alınır mı? Şimdi gelelim ana sorularıma ilk sorum aşağıda.

Soru 1: Ben eskiden oyunu bilmiyorken indirimsiz fiyata yani 11.99 dolara Steam'den aldım o Zaman'lar kabasakal, Kinguin'i pek bilmiyordum tabii ama bu Skyrim Special değil direk normal Skyrim'di mod yoktu kasma yoktu oyuna girecekken oyunu tam ekrana alamadım bu 1. sorunum sonrasında onu başardım çabalayıp yaptım oyuna girip başladım ve başlangıçta atla bir yere giderken at bir yerden düşermeşcesine düştü gibi oldu sonra at gidiyor ama oyun ilerlemiyordu kasma sorunuda yoktu o Zaman'lar tabii laptopum vardı GTX 1650 Hz 144'dü bu benim 2. sorunumdu ve ben oyunu iade etmiştim sonra herkes önerince tekrar yükleyip bende tabii deneyesim geldi yükleyecektim ama bir şüphem vardı oyunda gene aynı sorunlar olur mu şu an masaüstünde 200 Hz bir monitörüm var bazı konularda 60 Hz yapınca düzeliyormuş sonra bir konuda yüzlerce saat süren konumda birine bunu sordum bir modlan mağaradan başlatabileceğini ve bunun düzeleceğini söylüyor bu doğru mu? Mod yükleyeceksem en iyi site hangisi ve 60 Hz yapınca geçer mi yoksa illaki mod yüklememmi lazım ama şu anki alacağım Skyrim Special Edition hali bazı videolarda Full izledim Special Edition halinde ama bu sorun çıkmıyordu yoksa bu doğru mu yoksa modmu yüklemem lazım. Bunun cevabını fazla konularda anlamadım ve fazla bilgi bulamadım yardım eder misiniz? İyi günler iyi akşamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,200
Üyeler
175,001
Son üye
.eRCaN.
Geri