Slayer R9T-5050 vs Hp Victus 16-s0003nt hangisi alınır

penes17

80+
Reaksiyon skoru
10
selam arkaşlar bütçem 50k ikisi arasında kaldım game garaj işlemci olarak daha iyi fakat hp victus ekran kartı olarak daha iyi kararsız kaldım yardım edin
Hp Victus
Game Garaj

hp alınmaz hall sensör kronik arızası var.

Gamegaraj yerine Casperin 5060lı sistemi var. İncelemeleri güzel. Cihaz TV kanalını izleyin o 1-2 saatlik video çekti full inceleme

@penes17 GameGaraj ya da Casper. İkisinden birine karar vermelisin. İyi bir işlemci istiyorum diyorsan GameGaraj, ekran kartım iyi olsun diyorsan da Casper mantıklı duruyor.

@penes17 GameGaraj ya da Casper. İkisinden birine karar vermelisin. İyi bir işlemci istiyorum diyorsan GameGaraj, ekran kartım iyi olsun diyorsan da Casper mantıklı duruyor.
bilemedim başka kişilerinde fikrini almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

excalibur deli ısınıyormuş birde :D

@penes17 diğer arkadaşların da sana söyleyeceği farklı bir şey olmayacak. 50000 lira bandında bu iki laptop mantıklı.

@penes17 Excalibur G870'in 32 GB modelinde bir Ram sıcaklığı sorunu var. 16 GB olanda bu sorun yok. Zamanla bir 16 daha eklersin, sistem çift kanal olur.

@penes17 Excalibur G870'in 32 GB modelinde bir Ram sıcaklığı sorunu var. 16 GB olanda bu sorun yok. Zamanla bir 16 daha eklersin, sistem çift kanal olur.
aga bir ram sıcaklığı diyorsun adam 120 dereceyi görüyor diyor + işlemcisi zayıf

Son düzenleme:
@furkangorur arkadaşımız sana HP Victus 16'nın Hall sensör sorunu olduğunu söylemiş. Madem Casper'ı eledin; O zaman GameGaraj almayı düşünüyorsun. Doğru mu söyledim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@penes17 hayır, işlemci anormal ısınmıyor.

evet cihaz tv. casperin plazasına gittiler onlarda bu sorunu ilk kez görmüşler baya bir görüşme yapmış. 32 yerine 16 alıp ram ekleyin daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,014
Üyeler
184,715
Son üye
YusufUlas
Geri