Neler Yeni

SMA destek standlarının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dipnot : Tanrı bu ailelere tabii sabır versin ve yardım etsin benim demek istediğim başka okuyarak yorum yapınız.

Dostlar bilmem siz nerede yaşıyorsunuz ve çevrenizde var mı ama ben İstanbul/Esenyurt'ta oturuyorum.
4 yıldan beri sürekli Beylikdüzü, Haramidere, Avcılar taraflarına gidip gelmekteyim.
Ve bu 4 yılda SMA destek standları sayısı abartmıyorum 10x artmıştır. Üstelik tam olarak durak bekleme noktalarında veya AVM girişlerine konuluyor.
Üstüne üstlük ses düzeyleri aşırı yüksek gürültü kirliliği olarak görüyorum.
Bakın bunlar benim sorunum olabilir ancak şimdi diyeceğimi iyi dinleyin,

4 yıldır en az 5 farklı hasta çocuğun standlarına odaklandım. Tip 1 SMA'lı çocuklar maks 2 yaşına kadar yaşayabilmesine rağmen 4 yıldır aktif olarak kullanılan standlar mevcut.
Çocuğun yaşama süresi normalde 2 yıldır tedavi görmez ise, hadi kilo olayı vesaire 3 e çıktı diyelim. Ama bir standın 4 sene boyunca durması demek bana göre yardım değil para yontma kampanyasıdır.

Gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar bir yana, özellikle son zamanlarda bunların çoğalmasını da göz önünde bulundurunca her ne kadar valilik onaylı olsa da ben bazılarının gerçekten de ihtiyaç için konulduklarını düşünmüyorum. Neticesinde büyüklerle işbirliği yapıp kaçakçılık yapanlar yok mu, belki bu stand olayında da bir şey vardır.

Demem o ki, o kadar ezberledim ki bir standın yanından geçerken neleri anlatacağını, hatta hangi standın nerede olduğunu ezberledim. Abartmıyorum size şu an 20 farklı stand yeri sayabilirim bu saydığım ilçeler içinde.

Yardım kampanyası tabii olsun ama bu şekilde hiçbir insanın ben duyar kazandığını sanmıyorum. Sayısızca standların yanından geçtikten sonra bir insan duyar kazanmaz, adapte olur. Standı yok sayar kanımca.
İlla devlet de onay veriyorsa devlet destekli reklamlar olmalı dijital ortamdan bu bağış konuşulmalı bana göre.
Tekrar söylüyorum mağdur olan aileler umarım istediklerine kavuşur benim sözüm meclisten dışarıdır.

Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Çok güzel bir konu olmuş bende son zamanlarda rahatsız olmaya başladım modern dilencilik resmen insanın yüreği burkuluyor ağlıyorlar insan içerisinde

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bana kalırsa bağışda olmamalı. Akraba evliliği yasaklanmalı. Bu hastalık onlardan çıkıyor çünkü.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
çok doğru bir konu olmuş hocam bende rahatsız oluyorum akraba evliği yapıp hiç bir test dahi yapmadan hamile kalıyorlar sonrada bebek hasta doğuyor bağış toplamak bile saçma milyon dolar toplanma ihtimali zaten yok gibi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hem akraba evliliği yapıyon hem de utanmadan para istiyon. Geçen gün birisi böyle para istiyordu akraba evliliği yaparken bana mı sordun da şimdi vicdanımı soruyon dedim. Bu ne saçmalık ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,417
Üyeler
161,045
Son üye
sözlüden kalan
Top Bottom