Neler Yeni

İnceleme Snowman T6 Ultra incelemesi!

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Selamlar. forumda t6 ultra ile ilgili çok soru görüyorum buna açıklık getireyim dedim.
En çok sorulan soru tabii ki de ses seviyesi. şöyle bir açıklık getireyim:
https://s2.dosya.tc/server14/ps9qmx/t6_ses.rar.html

ses seviyesi bence gayet iyi, 200tlye bir cpu fanı alıyosunuz, 500tl lik soğutucu olan arctic e sports a meydan okuyor aynı performans ancak daha sesli. kalan 300 para ile 8 gb ram daha alabilirsiniz.

Sıcaklık değerlerine gelirsek:
oyunlarda maksimum 65 derece.

isteyen olursa prime95 yapabilirim. 72-73 geçeceğini sanmam.

içinden 6.68 iletkenlik değerli termal macun çıktıi onu kullanıyorum.

montajına gelirsek ben kasanın içinde ekran kartı sökük bir biçimde taktım ve kolay oldu. ancak bası kasalarda zor olabilir küçükse. ekran kartını sökmeden takmak çok zor.

MSI Mag Force 100R kasa kullanıyorum, işlemci performans modunda ortalama 4ghz.

Umarım faydam olur.

Bergee

80+ Silver
Peki bundan önce stok fanda ne kadardı max sıcaklık değeriniz hocam?

Bergee

80+ Silver
Bayağ iyi o zaman bu cpu fanı :D ses çok sinir bozucu ama ya

Bergee

80+ Silver

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,897
İsim
Eren Yeager
Evet bende daha yeni taktım sesi kulağımdan çıkaramıyorum Stok'a göre gerçekten ses var

Bergee

80+ Silver

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
O sese çözüm bulunmuş galiba hocam @Emir Şensoydan
Evet o sesi yok edebiliyoruz. Ön fan ile arka fanın yerini değiştiriyoruz. Yönlerini değiştirmeden takın . Sonra fanları biostan silent mode'a alın arka fan 800 rpm çalışıcaktır. Bu sayede sestende kurtulucaksınız.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,897
İsim
Eren Yeager
O sese çözüm bulunmuş galiba hocam @Emir Şensoydan
inşallah bakar ben de çözeyim rahatsız etmiyor ama çözülsün :D
Valla beni etmeye başladı bile uyuz oldum :D oyun oynarken kesin duyulmaz tabi ki ama sade olarak rahatsız ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet o sesi yok edebiliyoruz. Ön fan ile arka fanın yerini değiştiriyoruz. Yönlerini değiştirmeden takın . Sonra fanları biostan silent mode'a alın arka fan 800 rpm çalışıcaktır. Bu sayede sestende kurtulucaksınız.
Haydaa hocam sök tak diyorsun yani :D ben bunu zar zor taktım daha söküp takarsam cümbüşüm ağlar burada :D ekran kartını sök sonra işlemci fanını sök sonra işlemci fanını tekrardan bağla falan üff zor iş üşendim :D

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
inşallah bakar ben de çözeyim rahatsız etmiyor ama çözülsün :D

Valla beni etmeye başladı bile uyuz oldum :D oyun oynarken kesin duyulmaz tabi ki ama sade olarak rahatsız ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haydaa hocam sök tak diyorsun yani :D ben bunu zar zor taktım daha söküp takarsam cümbüşüm ağlar burada :D ekran kartını sök sonra işlemci fanını sök sonra işlemci fanını tekrardan bağla falan üff zor iş üşendim :D
Yok öyle değil sadece ramleri söküceksin. Fanların oraya bak orada teller var . O telleri de çıkarıyorsun fanların çıkıyor. Sonra arkadaki fan ile öndeki fanın yerini değiştiriyorsun. Yönleri aynı olucak şekilde takıyorsun. Biostan Cpu-fanı'da silent mod'a alıyorsun . Soğutucudaki sesten kurtulmuş oluyorsunuz.

Top Bottom